Ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων ΣΥΡΙΖΑ στον Αγ. Δημήτριο




Την Παρασκευή, 15 Ιουνίου στις 8 το βράδυ πρόκειται να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ανοικτή συνέλευση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, στο γνωστό εκλογικό μας στέκι της πλατείας Άρη Βελουχιώτη. Η συνάντηση της Παρασκευής είναι σημαντική, γιατί γίνεται τρείς πριν από της εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Θα συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως θα οργανώσουμε την τελευταία αλλά πολύ κρίσιμη μάχη της προώθησης και της νέας επιτυχίας του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες τώρα γνωρίζουν με σαφήνεια και επάρκεια, πως και για ποιους θα παρέμβει στα πολικά πράγματα της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από λίγες ημέρες.

Μνημόνιο τέλος, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή στην Δημοκρατία, στην Ασφάλεια στην Δικαιοσύνη και στην Ευημερία. Για να επαναφέρουμε τη ζωή μας στην ομαλότητα. Για να εξασφαλίσουμε με τη δική μας πλέον συμμετοχή το αύριο, των παιδιών μας και του τόπου μας.

Αυτές τις ελπιδοφόρες εξελίξεις, οι πολίτες του Αγίου Δημητρίου θα τις ενισχύσουν και θα τις επιβάλλουν με την ψήφο τους την Κυριακή. Θα φέρουν για δεύτερη συνεχή φορά τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στο Δήμο μας.

Την ελπίδα αυτή θα την γιορτάσουμε μετά το τέλος της συνέλευσης με τον δικό μας γνώριμο λαϊκό τρόπο. Λίγο μουσική, λίγο κρασί, λίγο μεζέ και του φίλους μας. Θα είναι ευπρόσδεκτη η συνεισφορά στη γιορτή μας, κάθε είδους μεζέ, για όσους ή όσες το επιθυμούν.
Θα είμαστε όλοι εκεί, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, την Παρασκευή το βράδυ για να συζητήσουμε και να χαρούμε λίγο και εμείς.

 

x

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.