Άγιος Δημήτριος – Δημιουργία Ηλεκτρονικού Οδηγού της Τοπικής Αγοράς




Προς
Όλους τους επαγγελματίες του Δήμου Αγ. Δημητρίου.
Θέμα: Δημιουργία Ηλεκτρονικού Οδηγού Αγοράς του Δήμου μας.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, επαγγελματίες του Δήμου μας,

Για την καλύτερη ενημέρωση των συνδημοτών μας σχετικά με τις επαγγελματικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην πόλη μας, πρόκειται να δημιουργήσουμε άμεσα στην ιστοσελίδα του Δήμου μας σχετικό πεδίο με τίτλο ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Στο εν λόγω πεδίο θα προβάλλονται με αλφαβητική σειρά, ισότιμα και δωρεάν, τα στοιχεία των επαγγελματιών του Δήμου μας, με σχετικό σύνδεσμο (link) στη δική τους ιστοσελίδα, εφ’ όσον υπάρχει.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σταδιακά έναν πλήρη ηλεκτρονικό κατάλογο όλων των καταστηματαρχών, επαγγελματιών και βιοτεχνών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πόλη μας και παράλληλα ένα άμεσο χρηστικό εργαλείο στα χέρια των συνδημοτών μας που είναι χρήστες του διαδικτύου.
Στο βαθμό που επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε σ’ αυτόν τον υπό διαμόρφωση ηλεκτρονικό οδηγό αγοράς του Δήμου μας, παρακαλούμε να αποστείλετε σχετικό υλικό (banner διαστάσεων 350 px πλάτους Χ 150 px ύψους με το λογότυπό σας, το αντικείμενο της δραστηριότητάς σας, διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας, τηλέφωνο, φαξ, e-mail) καθώς και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, αν διαθέτετε, για τη διαμόρφωση του σχετικού συνδέσμου.

Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να τα στέλνετε στο e-mail του Δήμου [email protected] με την ένδειξη «για τον ηλεκτρονικό οδηγό αγοράς».
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ.: 213 2007707.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.