Η συνάντηση Πανά με τους καταστηματάρχες




Δελτίο τύπου:

Εποικοδομητική και σε πολύ καλό κλίμα ήταν η συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σ. Πανάς με τους καταστηματάρχες επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, Προϊστάμενοι αρμόδιων Τμημάτων, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων – καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχειακών μονάδων, Διευθυντές των οργανωμένων Ακτών του Δήμου και Πρόεδροι των Συλλόγων επαγγελματιών.
Βασικά θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση ήταν οι κανονιστικές αποφάσεις για τα τέλη και για την χρήση πλατειών και κοινοχρήστων χώρων για τραπεζοκαθίσματα, οι οποίες συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης και της λειτουργίας των επιχειρήσεων.
Ο Δήμαρχος Σ. Πανάς στην τοποθέτησή του τόνισε ότι: «Στόχος μας είναι να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους επιχειρηματίες του Δήμου καθώς αυτοί αποτελούν σημαντικό πυλώνα της περιοχής μας. Οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής λαμβάνονται πάντα με γνώμονα τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργική αναβάθμιση της πόλης. Θα ήθελα φυσικά να σημειώσω ότι φέτος ήταν μια χρονιά υποδειγματικής λειτουργίας των επιχειρήσεων του Δήμου μας και να ευχαριστήσω τους καταστηματάρχες για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας. Η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την στήριξη των επιχειρηματιών της πόλης μειώνοντας τα τέλη κατάληψης των κοινοχρήστων χώρων και στις 3 δημοτικές ενότητες και προχωρώντας σε έργα που άλλαξαν την εικόνα της πόλης, συμβάλλοντας έτσι στην αρτιότερη και αποδοτικότερη λειτουργία των καταστημάτων».


Από την πλευρά τους οι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες αναφέρθηκαν σε ζητήματα που τους απασχολούν και αφορούν κυρίως τους χώρους στάθμευσης και άλλες διορθωτικές κινήσεις που μπορούν να συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία των επιχειρήσεων. Ευχαριστώντας το Δήμαρχο για την πρωτοβουλία αυτής της συνάντησης, σημείωσαν την ανάγκη να υπάρχει συνεχής επικοινωνία που θα οδηγεί στην επίλυση τυχών προβλημάτων και στην αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.