Ελληνικό – Αργυρούπολη: το μήνυμα της τρόικας




Αγαπητές μας φίλες και φίλοι,

Χρόνια πολλά. Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε, ότι την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου, 7 μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας θα πραγματοποιηθεί η 2η ενιαία ολομέλεια της νέας δημοτικής μας παράταξης (που γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου από πρωτοβουλία των μελών των 3 Κεντρικών Επιτροπών των παρατάξεων «Αγώνας για το Μέλλον», «Σύγχρονη Πόλη» και «Αναγέννηση»). Η Ιδρυτική Διακήρυξή μας έχει ήδη τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή η υπογραφή της, όχι μόνο από στελέχη μας αλλά και από εκπροσώπους φορέων του δήμου μας και πολλούς δημότες που επιθυμούν να βγει ο δήμος μας από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά κυρίως να ενωθούν επιτέλους πραγματικά το Ελληνικό με την Αργυρούπολη.

Στην 2η ολομέλεια θα επικυρωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου – Γενικής Συνέλευσης και θα εκλεγούν οι προσωρινές επιτροπές Επικοινωνίας, Οργανωτικού και Προγράμματος.

Στην Γενική Συνέλευση-Συνέδριο θα συζητηθούν οι προγραμματικές θέσεις και προτάσεις για τον δήμο μας , θα εκλεγεί η νέα Ενιαία Κεντρική Επιτροπή (δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλα τα ιδρυτικά μέλη καθώς και όσοι εγγραφούν μέλη μέχρι την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί), θα εγκριθεί το Καταστατικό και το όνομα της νέας ενιαίας παράταξης και, τέλος, θα εκλεγεί ο επικεφαλής που θα οδηγήσει την παράταξη στις εκλογές του 2014. Οι διαδικασίες είναι ανοιχτές και σε εξέλιξη και είμαστε στην διάθεση σας να απαντήσουμε σε απορίες, ή ερωτήματα, σε όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που είναι πρωτοφανής στα δημοτικά πράγματα.

Βέβαια, η προσπάθεια αυτή δεν είναι εύκολη, δεδομένου ότι μιλάμε για τρείς διαφορετικές παρατάξεις που πρέπει να βρουν κοινό βηματισμό και θέσεις, ενώ υπάρχουν και μεμονωμένες αντιδράσεις από ορισμένους που για δικούς τους ιδιοτελείς λόγους δεν θέλουν την ενότητά μας. Εμείς όμως τις ξεπερνάμε και θα επιδιώξουμε με όλους τον διάλογο, ακόμα και με όσους έχουν αντίθετη άποψη .Συνεχίζουμε δυναμικά και κρατάμε τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου και των στελεχών μας που επιθυμούσε την ενότητα των παρατάξεων μας, ώστε από κοινού να εργαστούμε για μια καλύτερη πόλη, για έναν δήμο που να αξίζει να ζεις. Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουμε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, που αφήνουν πίσω παρελθόν και προσωπικές πικρίες και κοιτούν μπροστά το μέλλον και το συμφέρον της πόλης μας.

Φίλες και Φίλοι

Ο καθένας από σας, είτε έχει ασχοληθεί με τα κοινά μέχρι σήμερα, είτε όχι, μπορεί να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις, εμπειρία και διάθεση στην προσπάθεια που κάνουμε. Η πόλη δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι άνθρωποι της, δηλαδή εσείς οι συνδημότες μας. Για εσάς θέλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί στον Αγώνα για μια Σύγχρονη Πόλη, στον Αγώνα για την Αναγέννηση του Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Σας περιμένουμε λοιπόν να συζητήσουμε, τόσο στις ολομέλειες, όσο και στην Γενική Συνέλευση – Συνέδριο μας που θα πραγματοποιηθεί σύντομα (θα ανακοινωθεί σε Δελτίο Τύπου) και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά ως πολίτες που αγαπάτε την πόλη σας και θέλετε να δείτε ένα καλύτερο μέλλον για σας και τα παιδιά σας.

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ                 ΧΑΡΗΣ ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ                      ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΠΑΛΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.