Τραγωδία με 8χρονο σε γήπεδο στην Ηλιούπολη




Τραγωδία σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ηλιούπολη. Ένα 8χρονο αγοράκι καταπλακώθηκε από τα δοκάρια του τέρματος που τα παρέσυρε ο δυνατός αέρας! Το παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο στήθος και εξέπνευσε ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Τα γήπεδα τα διαχειρίζεται ιδιώτης ο οποίος τα έχει νοικιάσει από το δήμο Ηλιούπολης.
Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί που ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό ενώ οι υπεύθυνοι έχουν εξαφανιστεί.

Το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 8χρονου στα γήπεδα 5Χ5 στην Ηλιούπολη σημειώθηκε κατά την διάρκεια προπόνησης ποδόσφαιρου της ομάδας Διάπλαση.

Ο enikos.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του δημοτικού γηπέδου ο όποιος δήλωσε ότι ο χώρος παραχωρείται σε σωματεία για προπόνηση .

Σε συνομιλία που είχαμε με παράγοντα του σωματείου Διάπλαση μας επιβεβαίωσε το περιστατικό λέγοντας ότι ο προπονητής είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Όπως υποστήριξε ο υπεύθυνος, ο δυνατός αέρας που έπνεε στην περιοχή παρέσυρε το τέρμα, που στη βάση του έχει ρόδες, και καταπλάκωσε τον 7χρονο στο στήθος.

Aκολουθεί ρεπορτάζ από το newsit.gr

– Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 17:00 σε γήπεδο της Ηλιούπολης
– Το παιδί είχε προπόνηση με αθλητικό σύλλογο της περιοχής
– Ο τραγικός πατέρας που είδε το γιο του να ξεψυχάει
– Άφαντοι όλοι από το γήπεδο! Καίει μόνο ένα καντηλάκι
– Το δοκάρι “ξηλώθηκε” από τον αέρα
– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το γήπεδο

Το ανέμελο παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία! Το 8χρονο αγοράκι βρισκόταν στο γήπεδο γιατί είχε προπόνηση με τοπικό αθλητικό σύλλογο στο γήπεδο 5Χ5 που βρίσκεται στην οδό Αλιμούντος στην Ηλιούπολη. Την προπόνηση παρακολουθούσε ο πατέρας του, ο οποίος είδε το γιο του να καταπλακώνεται από το δοκάρι και να ξεψυχάει.

Το παιδί καταπλακώθηκε από τη δοκό του τέρματος με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο μετά από 20′ και μετέφερε το αγοράκι στο νοκοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 8χρονος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δοκάρι του τέρματος “ξηλώθηκε” από το δυνατό αέρα.

Στο γήπεδο, λίγες ώρες μετά το συγκονιστικό δυστύχημα δεν υπάρχει κανείς! Επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι κι ένα καντηλάκι που σιγοκαίει επιβεβαιώνει το τραγικό συμβάν!

 

 

 

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που επεφύλασσε η μοίρα για το 8χρονο αγοράκι, ενώ δεκάδες είναι τα ερωτήματα προκύπτουν τόσο για τις συνθήκες ασφαλέιας σε τέτοιους χώρου όσο και για το ποιος έχει την ευθύνει για το τραγικό δυστύχημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΥΜΟΥΛΕΑ ΙΩΑΝΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.