Στην αγκαλιά του πατέρα του ξεψύχησε ο 8χρονος στην Ηλιούπολη (VIDEO)




Ο δυνατός αέρας ξήλωσε το φονικό τέρμα και το δοκάρι καταπλάκωσε το παιδί – Άφαντοι και σήμερα οι ιδιοκτήτες του γηπέδου στην Ηλιούπολη – Συνελήφθη ο προπονητής του παιδιού – Θρήνος και αγανάκτηση σε όλη την Ελλάδα.

Ασύλληπτη η τραγωδία που συνέβη χθες στις 5.00 το απόγευμα στο γήπεδο 5Χ5 που βρίσκεται στην οδό Αλιμούντος στην Ηλιούπολη.

 

Το παιδικό παιχνίδι είχε μοιραία κατάληξη για έναν 8χρονο ο οποίος είχε προπόνηση στο γήπεδο με τον τοπικό αθλητικό σύλλογο Διάπλαση.  Ξαφνικά φύσηξε δυνατός αέρας με αποτέλεσμα ένα τέρμα να σηκωθεί στον αέρα και να καταλήξει στο σημείο που βρισκόταν το παιδί. Το δοκάρι που τον χτύπησε του προκάλεσε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα.

Τραγική ειρωνεία; Ολα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια του πατέρα του μικρού αγοριού ο οποίος αμέσως αγκάλιασε το παιδί του και άρχισε να του κάνει τεχνητές αναπνοές για τον επαναφέρει όπως περιγράφει στο Newsit κάτοικος της περιοχής. Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του κατοίκου ο οποίος δεν ήθελε να φανεί το πρόσωπό του στην κάμερα.

 

Στο μεταξύ έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 8χρονο στο Παίδων Αγία Σοφία όμως το παιδί δεν άντεξε και “έσβησε” κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα οι ιδιοκτήτες του γηπέδου 5Χ5 έσπευσαν να εξαφανιστούν προφανέστατα για να αποφύγουν το αυτοφωρο.

Δεν είχαν το θάρρος να εμφανιστούν ούτε σήμερα το πρωί, έστω κάποιοι εκπρόσωποί τους. Έστω για να ζητήσουν συγγνώμη, έστω να για να πουν δυο λόγια παρηγοριάς στη χαροκαμένη οικογένεια.

Ο μόνος που συνελήφθη είναι ο προπονητής της ομάδας του 8χρονου, ίσως εκείνος που έχει τις λιγότερες ευθύνες. Αναζητούνται ακόμη 4 άτομα, που έχουν δηλωθεί ως υπεύθυνοι των ομάδων που επινοικιάζουν το συγκεκριμένο γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες. 

Στα γραφεία που στεγάζεται ο αθλητικός σύλλογος Διάπλαση στην Ηλιούπολη, δεν υπήρχε ψυχή σήμερα. Μόνο ένα χαρτί στη τζαμαρία έγραφε πως ο σύλλογος θα μείνει κλειστός λόγω πένθους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της Ηλιούπολης, στο συγκεκριμένο γήπεδο υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις για το έαν και κατά πόσο τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας. Τα δε τέρματα στη βάση τους έχουν ροδάκια, ωστόσο αυτο εινα κάτι σύνηθες και σε άλλα γήπεδα 5Χ5.

Μάλιστα και πριν λίγο καιρό είχε “φύγει” ένα τέρμα, πάλι λόγω του δυνατού αέρα, ευτυχώς τότε δεν τραυματίστηκε κανείς.

Oπως δήλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος “ο δήμος δεν έχει καμία ευθύνη για την συντήρηση του γηπέδου το οποίο με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έχει παραχωρηθεί στα 4 αθλητικά σωματεία της πόλης. Το τραγικό συμβάν συνέβη λόγω του δυνατού αέρα, αλλά δεν είμαστε εμεις αρμόδιοι να πούμε τι έγινε καθώς έχει ήδη επιληφθεί η αστυνομία και ο εισαγγελέας”.

 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uUxKEgD6eT8

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.