Ένας περίπατος αφύπνισης στην Αργυρούπολη (VIDEO)




 

 Το βράδυ το Σαββάτου (25/5) ακολουθήσαμε τα μέλη του συλλόγου «Συμπράττω» σε έναν περίπατο “αφύπνισης” σχετικά με την προσβασιμότητα των ΑμεΑ. Σε όλη την διαδρομή ( από την διασταύρωση της Γερουλάνου με την Σαράφη, μέχρι την διασταύρωση της Γερουλάνου με την Αβέρωφ) μας συνόδευαν ένα περιπολικό της αστυνομίας και αστυνομικοί υπάλληλοι του δήμου που μοίρασαν ούτε λίγο ούτε πολύ 11 κλήσεις ύψους 150 ευρώ σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

 

 Ο Σύλλογος Υποστήριξης των ΑμεΑ του Δήμου Αργυρούπολης, με την ονομασία «Συμπράττω» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που απαρτίζεται από πολίτες με και χωρίς αναπηρία, στοχεύοντας στη μη παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών με αναπηρία του δήμου Ελληνικου – Αργυρούπολης. Με αξιόλογη δράση ο Σύλλογος «Συμπράττω» συνεισφέρει ενεργά στην αποτροπή του κοινωνικού αποκλεισμού των ανθρώπων με κινητική αναπηρία.

 

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής τα μέλη του συλλόγου δεν σταματούσαν να μοιράζουν φυλλάδια και να επαναλαμβάνουν για το μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που έχουμε όλοι μας σε αυτά που γίνονται και σε αυτά που δεν γίνονται στον τόπο μας.

http://www.youtube.com/watch?v=47OapekyHQQ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.