Επιστολή του Συλλόγου Τραχώνων Αλίμου για την Ακτή του Ήλιου




Κύριε Δήμαρχε, κκ Σύμβουλοι,

Πληροφορηθήκαμε την απόφαση της ΕΠ.ΕΛ.ΑΚ.για την είσοδο των Αλιμιωτών στην Ακτή Ηλίου για το 2013 και το ΔΣ μας σε συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα να παρέμβει στο ζήτημα και να σας γνωρίσει τα παρακάτω.
1.Η διατήρηση της ίδιας με πέρυσι τιμής χρήσης της ξαπλώστρας και για το 2013 δεν το θεωρούμε επιτυχία σας ,καθ όσον είναι στους πάντες γνωστή η λαίλαπα μειώσεων μισθών και συντάξεων τον περασμένο χρόνο και θα έπρεπε η παραπάνω τιμή να είναι μικρότερη από τα 2 ευρώ, έστω και συμβολικά τόσο για την καταγραφή της κοινωνικής σας ευαισθησίας, όσο και επί της ουσίας ,καθ όσον υπάρχει θέμα για πολλούς συγκατοίκους μας ( όπως γνωρίζετε ).
Με δεδομένο,ότι η εταιρεία φέτος δεν θα αυξήσει αλλά θα μειώσει τα ημερομίσθια τωνεργαζομένων της σε σχέση με πέρυσι, η εν πάση περιπτώσει θα προσλάβει νέους με ημερομίσθιο μικρότερο του περσινού, (βλέπουμε τι γίνεται γύρο μας με τις αμοιβές των νέων, τις συλ.συμβάσεις κλπ.) την διαφορά (ωφέλεια ) θα την καρπωθεί η εταιρεία, και όχι το κοινωνικό σύνολο δηλ. ο Αλιμιώτης στον οποίο ανήκει τελικά η εκμεταλλευόμενη από την εταιρεία παραλία.
2.Η πληρωμή της ξαπλώστρας, στο ταμείο είναι έξω από κάθε λογική και της έννοιας της σωστής οργάνωσης και θα επιφέρει προστριβές μεταξύ της εταιρείας και των λουομένων , καθ όσον ,εάν έχει πληρωθεί η ξαπλώστρα στο ταμείο και διαπιστωθεί στην παραλία ( ιδιαίτερα σε Αργίες η Σαββατοκύριακα ) ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη,
τότε : η φεύγει και ζητάει τα λεφτά του πίσω (άραγε θα του κόψουν και πιστωτική απόδειξη?) η μένει και κάνει το μπάνιο του σε κάποια άκρη ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ
ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΑΞΙΑΣ = ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ.
Είναι δηλ. ένας τρόπος έμμεσης πληρωμής εισόδου, καταστρατήγησης της συμφωνίας και στην λογική της αρπαχτής.

Κύριε Δήμαρχε κκ Σύμβουλοι

Τώρα που είναι ακόμα αρχή και προς αποφυγή προστριβών ,κατά την άποψή μας
Απαιτείται:
1. Η πληρωμή της ξαπλώστρας να γίνεται , επί τόπου της ξαπλώστρας για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
2. Να αναρτηθεί στις εισόδους ,η στο Ταμείο ώστε ο λουόμενος να μπορεί να πληροφορείται την απόφαση της ΕΠΕΛΑΚ και βεβαίως με την υπογραφή του κ Δημάρχου ,ότι ο Αλιμιώτης θα πληρώνει το αντίτιμο της ξαπλώστρας στην πλάζ και όχι στο ταμείο.

ΕΞΩΡΑΊΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ
<< ΤΟ ΕΥΩΝΥΜΟ>>
(Πρώην Ζωοδόχος Πηγή )

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος            Ο Αντιπρόεδρος

Π.Πλέσσας               Μ. Αθανασίου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.