Εθνικός – Χαραυγιακός 1-3




Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Ηλιούπολης, που πέρασε σαν… άνεμος από την έδρα του Εθνικού και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της σχετικής βαθμολογίας του ένατου ομίλου για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Αν και περισσότεροι από 800 φίλοι του Εθνικού βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρέντη με την προσδοκία να δουν την ομάδα τους να φτάνει στη δεύτερη νίκη τους στη διαδικασία των μπαράζ, ο Χαραυγιακός τους… χάλασε την Κυριακή καθώς επικράτησε εύκολα των Πειραιωτών. Στο 22’ ο Νικόλα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 32’ ο Τσαφταρίδης σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας της Ηλιούπολης. Ο Τζανέτος ήταν αυτός που στο 44’ έκανε το 3-0 για τον Χαραυγιακό, με τον Σάμιο στο 86’ ενώ στο 91’ ο Χαλιμούρδας έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να μειώσει για τον Εθνικό.

Στο 87’ αποβλήθηκε ο Γαλάνης βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας με δέκα παίκτες τον Εθνικό και χάνοντας την ευκαιρία να συμμετάσχει στα επόμενα ματς των Πειραιωτών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ανδριόλας, Γκορόγιας, Ξενιτόπουλος (62′ Μιχαήλ), Γαλάνης, Κάνδιας, Χαλιμούρδας, Σάμιος, Παυλόπουλος (46′ Αθανασόπουλος), Λύγκος, Σαλίμπασα (46′ Ηλιόπουλος), Σταφσουλάι

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Γουσούλης, Παπαδημητρίου, Ράμμος, Μπρούνο (65′ Καρζής), Τσιούγκος, Νικόλα, Κρητικός, Τσούνη (81′ Κουλουρίδης), Τζανέτος, Τσαφταρίδης (89′ Κουντουριώτης).

(onsports.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.