Γυμναστικές επιδείξεις από τα παιδιά του Αλίμου




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου διοργάνωσαν το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, στον προαύλιο χώρο του παραρτήματος της Θουκυδίδου, αθλητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος Φυσικής Αγωγής.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από την Διευθύντρια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Παναγιώτα Νικολάου-Καλαθιανάκη, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους έδωσε το βήμα στα παιδιά, που με τη σειρά τους παρουσίασαν στους γονείς με τη βοήθεια της Γυμνάστριας Αθηνάς Τσαμανδάνη, ένα πρόγραμμα βασισμένο σ’ αυτά που διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και που περιλάμβανε ομαδικά παιχνίδια και μουσικοκινητικές ασκήσεις.


Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν παίζοντας, τρέχοντας και με τον αυθορμητισμό τους και την ζωντάνια τους έκαναν τους γονείς να νοσταλγήσουν τα παιδικά τους χρόνια, οι οποίοι με το θερμό τους χειροκρότημά τους επιβράβευσαν.
Ο πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου Νίκος Παπανικολάου ευχαρίστησε τους γονείς που παρά τις υποχρεώσεις τους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των Παιδικών Σταθμών, τονίζοντας ότι: «μέσα απ’ αυτές τις εκδηλώσεις στόχος μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα στους γονείς να γνωρίσουν από κοντά τα προγράμματα και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται καθημερινά μέσα στους χώρους των Παιδικών Σταθμών, αλλά και την ευκαιρία στα παιδιά να χαρούν και να διασκεδάσουν».
Επίσης, επισήμανε ότι η συνεργασία των γονέων με τους Παιδικούς Σταθμούς είναι σημαντική για την επίτευξη του κοινού στόχου που είναι τα παιδιά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, ο οποίος επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον της Διοίκησης για τους Παιδικούς Σταθμούς, τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν να είναι στις προτεραιότητες του Δήμου και συνεχάρη τον Πρόεδρο, τη Διευθύντρια και όλο το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών για το έργο που επιτελούν.

Από το Γραφείο Τύπου &
Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.