Καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου




Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου (Θ.Ο.Π.Α.Α.) για 1η χρονιά με την υποστήριξη του Future Library και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μετατρέπει τη Δημοτική Βιβλιοθήκη σ’ ένα «πολύχρωμο κόσμο», γεμάτο δημιουργία και καλοκαιρινό χρώμα, μέσα από τη γνώση και τη μάθηση.

Από το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2013, διοργανώνει μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας. Ελάτε να ζήσετε για πρώτη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και γεμάτο χρώματα καλοκαίρι.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά ηλικίας 3 – 14 ετών θα ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων, μέσα από δράσεις που θα παρέχονται δωρεάν από παιδαγωγούς διαφόρων ειδικοτήτων.
Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Λεωφόρος Ιωνίας 24, ισόγειο) και στα γραφεία του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου (2ος όροφος, στο ίδιο κτίριο) από Δευτέρα έως Παρασκευή (08.00 – 19.00).
Επίσης, δίδονται πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις δράσεις τηλεφωνικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τις παραπάνω ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 210. 98 33 399, 210. 99 42 500 και 210. 98 52 251, με τις βιβλιοθηκονόμους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλίμου και υπεύθυνες της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2013, Χριστίνα Γαζοπούλου και Μαρία Ρούσση.

Από το Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.