Το “Ενωμένο Βασίλειο” των 3Β και οι στιγματισμένοι του κάμπινγκ (VIDEO)




 

 

Την καυτή πατάτα του κάμπινγκ δεν την έπιασαν ούτε στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.Καίει τόσο πολύ που ούτε να ακούσουν, έστω και για τρία λεπτά, τους ανθρώπους που αγωνίζονται για να μείνει ανοιχτό το κάμπινγκ, δεν θέλουν!

Οι πιο πολλοί στο Δημοτικό Συμβούλιο τους αντιμετωπίζουν σαν στιγματισμένους. Είναι πολύ πιο σοβαρά τα θέματα με τον  “καντινιέρη” και τα λουλουδάκια στα παρτέρια. Για την παραλία κουβέντα. Όμως τα γεγονότα τρέχουν με τέτοια ταχύτητα που όταν ξυπνήσουν θα είναι πολύ αργά! Ήδη στο “Ενωμένο Βασίλειο” μόνο στα χαρτιά φαίνεται ότι κάποιος είναι δημότης του ενιαίου Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Γιατί ο δημότης που μένει στη Βούλα δεν θα  μπορεί να μπει με την κάρτα στο Yabanaki της Βάρκιζας ούτε ο δημότης που μένει στη Βάρη να μπει χωρίς να πληρώσει στο South Coast.

Αν και τα προνόμια της ελεύθερης εισόδου στις οργανωμένες παραλίες θα πρέπει να καταργηθούν για τους δημότες. Οι υπόλοιποι δηλαδή κάτοικοι που δεν είναι δημότες δεν πληρώνουν δημοτικά τέλη; Όλα βέβαια έχουν να κάνουν με την ψηφοθηρία.

Οι μόνοι δημοτικοί σύμβουλοι που ζήτησαν ξεκάθαρα να συζητηθεί το θέμα του κάμπινγκ ήταν οι Παναγιώτης Καπετανέας, Γιάννης Σκουμπούρης και Παντελής Κασιδόκωστας.

Με το θέμα θα ασχοληθεί αποκλειστικά το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Αν δεν αναβληθεί…

Θάνος Ματόπουλος, από τη Συνέλευση Εθελοντών Κάμπινγκ Βούλας:

“Παρόλο που είχαμε πάρει τη διαβεβαίωση πριν τη συνεδρίαση ότι θα μας δοθεί το πεντάλεπτο για να τοποθετηθούμε και για να μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να έχουν άποψη, δεν θέλησαν να μας ακούσουν και προτίμησαν να το θέσουν σε επόμενο συμβούλιο το οποίο δεν είμαστε σίγουροι αν θα γίνει.Δεν θέλουμε κενά λόγια για το παραλιακό μέτωπο, θέλουμε πράξεις με ουσία.”

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.