Tρόμος από το μαφιόζικο χτύπημα στη Γλυφάδα (VIDEO)




ΡEΠOΡTAZ:  iefimerida.gr – protothema.gr – zougla.gr και Antenna TV.

Μαφιόζικο χτύπημα φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από τον εμπρησμό της καφετέριας Rich και του κτιρίου του ΕΟΠΥΥ στην οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων, 4 άνδρες μπήκαν οπλισμένοι τα ξημερώματα μέσα στο μαγαζί, τους έβγαλαν έξω και στη συνέχεια αφού έριξαν εύφλεκτο υγρό στην καφετέρια της έβαλαν φωτιά.

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα λίγο πριν από τις πέντε, ενώ λόγω του εύφλεκτου υλικού πήρε γρήγορα διαστάσεις και από την καφετέρια εξαπλώθηκε και στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ που στεγάζονται στο κτίριο.

Οπως αναφέρει το newsit, εργαζόμενοι του μαγαζιού δήλωσαν πως τέσσερις άνδρες μπήκαν στην καφετέρια τα ξημερώματα και υπό την απειλή όπλου τους έβγαλαν έξω, ενώ στη συνέχεια αφού έκαναν «γυαλιά καρφιά» το μαγαζί, έριξαν εύφλεκτο υλικό.

Την υπόθεση για το μαφιόζικο χτύπημα, την έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας.

protothema.gr

Μόνο ατύχημα δεν ήταν η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις πέντε ξημερώματα στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα στην καφετέρια «RICH», σε κτίριο όπου στεγάζονταν και τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, τα οποία τελικά έγιναν στάχτη.

Σύφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων, τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα στην καφετέρια, και με την απειλή όπλων έβγαλαν έξω τον φύλακα και το συνεργείο καθαρισμού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην καφετέρια. Στη συνέχεια αφού έριξαν εύφλεκτο υγρό στο καφέ, του έβαλαν φωτιά.

Η φωτιά τέθκε υπό μερικό έλεγχο, από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αφού προηγουμένως κατέστρεψε ολοσχερώς την καφετέρια, ενώ επεκτάθηκε και σε ψηλότερους ορόφους του κτιρίου καταστρέφοντας τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ που στεγάζονται στο κτίριο.

Στο σημείο επιχείρησαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Ο ΕΟΠΥΥ, μετά την καταστροφή των γραφείων του, βρίσκεται σε συννενόηση με τον Δήμο Γλυφάδας, προκειμένου να μετεγκατασταθεί σε άλλο κτίριο της πόλης.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Την υπόθεση για το μαφιόζικο χτύπημα, την έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας.

 

( zougla.gr)

Στάχτη και αποκαΐδια άφησε πίσω της η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στην καφετέρια με την επωνυμία «Rich», στη συμβολή των οδών Ζησιμοπούλου και Λαζαράκη, στη Γλυφάδα.

Η καφετέρια βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφου κτηρίου και πάνω από το κατάστημα βρίσκονται τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ. Από τη φωτιά καταστράφηκε η καφετέρια, ενώ υπέστησαν ζημιές ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος του κτηρίου.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας.

Kατά πληροφορίες, ένοπλοι κουκουλοφόροι, εισέβαλαν στην καφετέρια, προειδοποίησαν το συνεργείο καθαρισμού να φύγει και περιέλουσαν το χώρο με βενζίνη πριν βάλουν φωτιά.

 

http://www.youtube.com/watch?v=MFhk_3InEyE

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.