Ανήλικοι έκλεβαν ποδήλατα στα Νότια Προάστια




Ένας 16χρονος Έλληνας και ένας 17χρονος Μολδαβός έκλεβαν ποδήλατα από περιοχές των Νοτίων Προαστίων και τα πουλούσαν σε ένα 30χρονο Έλληνα. Εκείνος  άλλαζε χρώμα στα κλεμμένα ποδήλατα και τα μεταπωλούσε. Δείτε την ανακοίνωση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Συνελήφθησαν την 19 και την 20-12-2013, στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ηλιούπολης, δύο (2) άτομα, ένας 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μολδαβίας και ένας 30χρονος ημεδαπός. Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ενός 16χρονου ημεδαπού, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, των κλοπών κατ’ εξακολούθηση και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 17χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της 19-12-2013 γιατί λίγο πριν είχε αφαιρέσει ένα ποδήλατο, από την περιοχή της Γλυφάδας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Ηλιούπολης ο συλληφθείς, από κοινού με τον 16χρονο ημεδαπό, έκλεβαν συστηματικά ποδήλατα από περιοχές των Νοτίων Προαστίων. Τα κλεμμένα ποδήλατα τα πωλούσαν στον 30χρονο ημεδαπό, ο οποίος τους άλλαζε χρώμα και τα μεταπωλούσε.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί εικοσιτέσσερις (24) περιπτώσεις κλοπής ποδηλάτων και αναλυτικά:

6 στην Ηλιούπολη
5 στη Γλυφάδα
4 στο Ελληνικό
4 στην Αργυρούπολη
4 στη Βούλα
1 στον Άλιμο
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.