Η απάντηση του Νίκου Δασόπυλου στην καταγγελία των δημοτικών παρατάξεων





«Δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες,
αλλά θα υπερασπίζομαι και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη,
το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις»
(Βολταίρος).

Αυτή είναι η φιλοσοφία που οφείλω να τηρώ ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτό πράττω και αυτό θα συνεχίσω να πράττω έως το τέλος της θητείας μου.
Οι όποιες παρεμβάσεις μου σε λεγόμενα Δημοτικών Συμβούλων, γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που πιστεύω ότι θίγονται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υπόληψη.
Η αναβάθμιση της λειτουργίας του Δ.Σ. δεν γίνεται με ανοιχτές ανακοινώσεις, διαμαρτυρίες, καταγγελίες κ.λπ., που μόνο εντυπώσεις σκοπεύουν να δημιουργήσουν σε αυτό το χρονικό σημείο.
Γίνεται με το σεβασμό στο θεσμό και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν, τη φυσική και πολιτική παρουσία των Συμβούλων στις συνεδριάσεις και με την τήρηση του κανονισμού λειτουργίας που το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ψηφίσει.

Καλώ τους συνδημότες μας να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου, και ειδικά την τελευταία, για την οποία δόθηκε στη δημοσιότητα καταγγελία παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Τα βίντεο που ευγενικά φιλοξενούνται στις ιστοσελίδες www.energosimotis.gr και www.localtv.gr, είναι αψευδείς μάρτυρες της συμπεριφοράς όλων μας και μας βοηθούν να σχηματίσουμε ιδίαν άποψη για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και για τον τρόπο που ο καθ’ ένας από εμάς νοιάζεται και υπηρετεί το συμφέρον των Δημοτών και του Δήμου.

Με την ευκαιρία κάνω γνωστό σε όσους δεν το γνωρίζουν ότι οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ανοιχτές και δύναται να τις παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Άγ. Δημήτριος, 16-12-2013

Νίκος Δασόπουλος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Αγ. Δημητρίου

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.