O Άγιος Βασίλης θα περάσει από τoν Άλιμο; (VIDEO)




 

Ο Άγιος Βασίλης θα περάσει από τον Άλιμο; Δίπλα στην Ηλιούπολη οι πλατείες έχουν γεμίσει με στολίδια και παιχνίδια για τα παιδιά. Στον Άγιο Δημήτριο κάθε μέρα έχουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, σε Ελληνικό και Αργυρούπολη συναυλίες, κουκλοθέτρο, παραμύθια ζαχαρωτά χωριά. Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης η χαρά του παιδιού. Εδώ στον Άλιμο ΤΙΠΟΤΑ!!!

Μοναδική εξαίρεση προς το παρόν κάποιες εκδηλώσεις σε Άνω και Κάτω Καλαμάκι από τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή “Άλιμος Όλοι Μαζί”. Και για να μη παρεξηγηθούμε. Αν έγιναν μέσα στο γενικότερο προεκλογικό κλίμα δεν ενδιαφέρει τα παιδάκια. Τα ενδιαφέρει μόνο να πάρουν δώρο ένα απλό μπαλονάκι και να νιώσουν το κλίμα των Χριστουγέννων στη γειτονιά τους. Και όχι στις άλλες γειτονιές! Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το alimos.com που υποστηρίζει το συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή  “Αλιμος Όλοι Μαζί”

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους  επισκέφτηκαν τις αγορές  Θουκυδίδου και Δωδεκανήσου στον Άλιμο το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου  Δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι του συνδυασμού μαζί  τον υποψήφιο δήμαρχο  Νίκο Τσαμπαρλή είχαν από νωρίς ετοιμάσει μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα.


Εκτός από την εορταστική μουσική, οι άνθρωποι του συνδυασμού, υποδεχόντουσαν τους Αλιμιώτες με κρασί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, ενώ για τους μικρούς φίλους υπήρχαν διασκεδαστές με γιγαντοστολές, μπαλόνια, λιχουδιές και αναψυκτικά.

Η εκδήλωση έγινε ταυτόχρονα στις δύο αγορές ενώ στα καταστήματα μοιράστηκαν ευχητήριες κάρτες. Η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και τους καταστηματάρχες,  δημιουργήθηκε εορταστικό κλίμα και έφερε χαμόγελα σε όσους έτυχε να περνούν από εκεί. Δεν έμειναν παραπονεμένοι ούτε οι οδηγοί των διερχομένων αυτοκινήτων ούτε ακόμα και οι επιβάτες των  λεωφορείων που είδαν τις πόρτες να ανοίγουν ξαφνικά και χαμογελαστά πρόσωπα να τους προσφέρουν κεράσματα.

Ήταν μία ακόμη θετική κοινωνική πρωτοβουλία του συνδυασμού Άλιμος Όλοι Μαζί που έρχεται να συμπληρώσει τις συγκεντρώσεις τροφίμων για τις εκκλησίες και την θεατρική παράσταση για την Κιβωτό του Κόσμου.

 Αν ο Δήμος Αλίμου η κάποια άλλη παράταξη έχουν προγραμματίσει κάποια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση εμείς είμαστε εδώ για την προβάλλουμε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.