Ο μητροπολίτης Παύλος στο νοσοκομείο Βούλας




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα,   ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης  Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Εφημέριο του Νοσοκομείου,  τον π. Δημήτριο Σαμαρά, Εφημέριο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας και από μια ομάδα  περίπου 45 εθελοντών, πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.
Από τις 4.30 μ.μ. έως και τις 10.30 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, μοιράζοντας Χριστουγεννιάτικα δώρα, (εικονάκια, δέματα με ευλογίες και γλυκίσματα), σε όλους τους ασθενείς, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών.
Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα,  οι εθελοντές έψελναν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα, ενώ ο Σεβασμιώτατος συνομιλούσε με τους ασθενείς, ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας τους και τους ευχόταν ταχεία ανάρρωση. Σε πολλές περιπτώσεις συνιστούσε να έχουν οι ασθενείς, αλλά και οι συνοδοί τους, πίστη στο Θεό, κουράγιο και εμπιστοσύνη στους γιατρούς.
Στους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες,  ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για ό,τι προσφέρουν στους ασθενείς και ευχήθηκε  να έχουν  δύναμη στη δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους και φυσικά καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με Χριστό.
Στο τέλος της επισκέψεως,  ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε από καρδιάς τους εθελοντές, καθώς για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στο ποιμαντικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και τους ευχήθηκε «υγεία και καλά Χριστούγεννα με Χριστό».
     Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.