Πλήρης επιβεβαίωση της δημοτικής κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο» για το Κολυμβητήριο




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

– Ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ, έπειτα από τα πιεστικά ερωτήματα του Ανδρέα Κονδύλη στο Δ.Σ., αποδέχτηκε να δεσμευτεί εγγράφως για το Κολυμβητήριο.

«Ναι» έστω και υπό όρους είπε η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου (οι παρατάξεις των κ.κ. Ορφανού και Τσαμπαρλή) στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Μαρίνα Αλίμου, το οποίο φυσικά δεν περιλαμβάνει το Κολυμβητήριο!
Στη συνεδρίαση της Παρασκευής 13.12.2013 αποδείχθηκαν ορθοί οι φόβοι που είχε εκφράσει η δημοτική κίνηση «Αγαπώ τον Αλιμο» για το μέλλον του Κολυμβητηρίου, παρά τις δηλώσεις από την δημοτική αρχή που ήθελαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
Ο κ. Ορφανός όμως όχι μόνο δεν άλλαξε στάση, αλλά στη συνεδρίαση επέλεξε να επιτεθεί στον Ανδρέα Κονδύλη για την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών υπέρ του Κολυμβητηρίου, αγνοώντας προφανώς πως αυτό γίνεται υπέρ του δήμου και της δημοτικής αρχής.
Μάλιστα, σε πλήρη σχεδόν συνεργασία με τον κ. Τσαμπαρλή, υπερψήφισαν το Σχέδιο, μη υιοθετώντας πρόταση του Ανδρέα Κονδύλη, που ζητούσε από το Δημοτικό Συμβούλιο να μην αποφασίσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά, αλλά να γνωμοδοτήσει και να διαβιβάσει τις παρατηρήσεις του στο ΤΑΙΠΕΔ και να υπερψηφίσει το Σχέδιο όταν το ΤΑΙΠΕΔ αποδεχτεί τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις του Δήμου.
Στα θετικά αποτελέσματα της συνεδρίασης, το γεγονός ότι ο αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Ταπραντζής αποδέχτηκε να δεσμευθεί εγγράφως για το Κολυμβητήριο, έπειτα από τα έντονα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις του Α.Κονδύλη, που χαρακτηριστικά ρώτησε: «Το Σχέδιο που έχουμε λέει διαφορετικά πράγματα από αυτά που ακούμε από εσάς. Μπορείτε να δεσμευτείτε εγγράφως για όσα λέτε;».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.