Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ πως θα κοιτάξετε στα μάτια τους 78 Γλυφαδιώτες?? ωφελούμενους του ΤΟΠΣΑ




Άννα Καυκά – πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας – υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό  ” Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ ” του Γιώργου Παπανικολάου:

Ποτέ μου δεν κατάλαβα πως ένα κόμμα ή μια δημοτική παράταξη που πρεσβεύει το ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ και το ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ μπορεί να διοικήσει?? Ποιες είναι οι προτάσεις σας ??? πως θα μειώσετε την ανεργία ? πως θα φέρετε ανάπτυξη και ανάκαμψη στην πόλη μας ?? πείτε μου πως?

Πότε ακριβώς θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν ΧΡΩΜΑΤΑ και ΚΟΜΜΑΤΑ πλέον στην Ελληνική κοινωνία? Πότε ακριβώς θα καταλάβετε ότι δεν πρέπει να χωρίζετε τους Έλληνες αλλά να τους ενώνετε με ένα κοινό στόχο !!! ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ?? και την ΑΝΑΚΑΜΨΗ του τόπου μας.

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταψήφισαν το καλοκαίρι του 2012 το πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ της αναπτυξιακής σύμπραξης ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας . Σήμερα 78 συμπολίτες μας θα καταρτιστούν σε επαγγέλματα που έχουν ανάπτυξη και προσλήψεις ( ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΣΗ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ) , θα αποκτήσουν αναγνωρισμένη από το κράτος πιστοποίηση, θα δικτυωθούν με επιχειρηματίες του κλάδου και της πόλης και τέλος θα προσληφθούν από επιχειρήσεις επιδοτούμενοι από τον ΟΑΕΔ για τέσσερις μήνες, με στόχο την ολοκληρωμένη και μόνιμη ένταξη στην αγορά εργασίας.

Πότε θα εντάξετε στο πρόγραμμα σας προτάσεις για να ξαναζωντανέψει ο ιδιωτικός τομέας, ώστε να υπάρχει ελπίδα ανάπτυξης για τη πόλη μας!!! για τη χώρα μας!!

Πότε θα αποδεχτείτε τα Ευρωπαϊκά προγράμματα ΣΤΉΡΙΞΗΣ των επιχειρήσεων και καταπολέμησης της Ανεργίας ως απαραίτητα εργαλεία για την ΑΝΑΚΑΜΨΗ??

Αλήθεια ? μπορείτε να κοιτάξετε στα μάτια τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ της πόλης μας και να τους πείτε ότι έχετε λύσεις??

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.