ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: στην πρωτοπορία της κοινωνικής προσφοράς




 


(alimosoloimazi.gr)

Το Σάββατο 29 Μαρτίου, όπως είχαμε ανακοινώσει, προχωρήσαμε στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής, προκειμένου να ενισχυθεί το σημαντικό έργο του Ιερού Ναού και του Φιλανθρωπικού και Κοινωνικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή».

Για τον σκοπό αυτό, σαράντα περίπου μέλη της ομάδας εθελοντών κοινωνικής προσφοράς μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και τον επικεφαλής του συνδυασμού ΝΙΚΟ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ  βοήθησαν στη συγκέντρωση τροφίμων από τις  προσφορές των συνδημοτών μας έξω από κεντρικά σούπερ μάρκετ του Αλίμου.

Για άλλη μια φορά οι Αλιμιώτες αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του συνδυασμού ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και απλόχερα ενίσχυσαν, από το υστέρημά τους, το έργο της εκκλησίας και του Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή».

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν κατέκλυσαν το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού και μεταφέρθηκαν, με τη βοήθεια επαγγελματικού φορτηγού στα γραφεία του συλλόγου και στον Ιερό Ναό «Ζωοδόχος Πηγή». Αυτή τη φορά είχαμε τη χαρά να συμμετέχουμε και στην διαλογή των προϊόντων και στην ταξινόμηση πολλών εξ’αυτών στις αποθήκες της εκκλησίας.

Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά προσπάθεια ενίσχυσης του έργου της εκκλησίας, ενισχύοντας αρχικά το γεύμα αγάπης του Ι. Ναού Αγίου Παντελεήμονα, στη συνέχεια το έργο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης Σωτήρα και τώρα το έργο της Ζωοδόχου Πηγής.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και τα μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης που λαμβάνουμε σε κάθε προσπάθεια μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε και να αντιμετωπίζουμε την κρίση που βιώνουμε όλοι μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.