Oρφανός:”Αν ψηφίσετε τον Κονδύλη κινδυνεύει ο Άλιμος…” (Θα καταστρέψει τις παιδικές χαρές και τα γήπεδα που έχω φτιάξει)




Ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες του Αλίμου από τον Θάνο Ορφανό:
“Την Κυριακή 18 Μαΐου κλήθηκες να ψηφίσεις για το μέλλον του Αλίμου. Θέλω πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω που συμμετείχες στην εκλογική διαδικασία. Η παράταξή μας «Άλιμος εδώ ζούμε» έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου μας, στον δεύτερο γύρο.
Την επόμενη Κυριακή σου ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να συνεχίσουμε το έργο μας, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε τα μέγιστα οφέλη για τους συμπολίτες μας, απέναντι στις επιδιώξεις μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, ξένων προς την πόλη μας, με τα οποία έχω αποδεδειγμένα συγκρουστεί.
Εμείς ξέρουμε, εμείς έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να διεκδικούμε, να αγωνιζόμαστε, να προτείνουμε και να κερδίζουμε.
Σου ζητώ να ψηφίσεις τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και όχι τις ψεύτικες υποσχέσεις, τη ματαιοδοξία, το λαϊκισμό, το ψέμα του δήθεν ανεξάρτητου, δήθεν άφθαρτου, δήθεν καινούργιου.
Ανεξάρτητα της επιλογής σου στον πρώτο γύρο των εκλογών, τώρα είναι η ώρα να αποφασίσεις για τον Δήμαρχο της πόλης μας την επόμενη πενταετία.
Σε καλώ να κρίνεις και να συγκρίνεις, πρόσωπα, προτάσεις, έργο, σχέδιο για το μέλλον.
Να αναρωτηθείς ποιος υποψήφιος Δήμαρχος και με ποια στελέχη μπορεί να κάνει πράξη τις προσδοκίες σου, με ήθος, διαφάνεια και εντιμότητα.
Με δημοκρατική συμμετοχή στις αποφάσεις και συλλογικότητα στη δράση.
Να σκεφτείς ποιο έργο έχει παρουσιάσει ο αντίπαλός μας, όταν ως Αντιδήμαρχός μου, όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη μου, δυστυχώς εκμεταλλεύτηκε την ομαδική δουλειά και το έργο όλης της παράταξης, για δικό του όφελος.
Άλλωστε όλα για δικό του όφελος τα κάνει…
Το ψέμα έχει πάντα κοντά ποδάρια!
Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, τα συνθήματα και οι δημόσιες σχέσεις.
Μιλάω πάντα στους συμπολίτες μου με ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες.
Ως δήμαρχος επικοινωνώ καθημερινά με πολλούς νέους και νέες και τους γονείς τους. Γνωρίζω καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ειδικά την ανεργία που μαστίζει την νεολαία μας και μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.
Θεωρώ, όμως, μεγάλη ατιμία τις υποσχέσεις που δίνονται την προεκλογική περίοδο για ψηφοθηρικούς λόγους, από υποψήφιους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την απόγνωση και το φόβο των νέων της πόλης μας για το αύριο.
Η αξιοπρεπής εργασία είναι δικαίωμα και όχι συναλλαγή!
Αυτό το δικαίωμα μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με ένα σοβαρό σχέδιο και πρόγραμμα που θα στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα και θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Αυτό το σχέδιο εξόδου από την κρίση, εγώ και οι συνεργάτες μου μπορούμε να το εγγυηθούμε.
Σε καλώ να αποδεσμευτείς από τις πρακτικές που μας έχουν φέρει εδώ σήμερα.
Σου ζητώ με την ψήφο σου να μην θέσεις σε κίνδυνο, όλα όσα μαζί μέχρι τώρα κατακτήσαμε.
Σου ζητώ να ψηφίσεις να προχωρήσουμε μπροστά, πατώντας στα γερά θεμέλια που με κόπο έχουμε βάλει μαζί.
Θα δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη για το μέλλον του Αλίμου με αισιοδοξία και σιγουριά.
Και θα νικήσουμε.
Το μπορούμε, το αξίζουμε!”
aokgeito

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.