Mαφιόζικη εκτέλεση στον Άγιο Δημήτριο (VIDEO)




 

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της γειτονιάς στον Άγιο Δημήτριο όπου τα ξημερώματα ένας άνδρας 30 ετών, κάτοικος της περιοχής, εκτελέστηκε με μαφιόζικο τρόπο από αγνώστους, την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε στη συμβολή των οδών Εθνομαρτύρων και Πολυνείκους. Άγνωστος ή άγνωστοι, δεν είναι γνωστό ακόμα, πλησίασαν τον άτυχο άνδρα και του έριξαν δυο φορές, μια στο κεφάλι και άλλη μια στο θώρακα.

Πριν ξεψυχήσει, το θύμα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του και να φωνάξει βοήθεια. Όμως δεν πρόλαβε αυτή να φτάσει έγκαιρα. Οι γείτονες που τον άκουσαν, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και τον αντίκρισαν σε μια λίμνη αίματος.

«Ήταν παιδί της γειτονιάς» είπε στο NewsIt κάτοικος της περιοχής που γνώριζε το θύμα. Όπως είπε, οι γείτονες άκουσαν τον πυροβολισμό, βγήκαν έξω αλλά τον βρήκαν νεκρό.

Το θύμα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης, μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος είναι στη φυλακή.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση από επαγγελματία ενώ οι έρευνες στρέφονται και στα κυκλώματα της νύχτας καθώς δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια της όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ  – newsit.gr
http://youtu.be/MsIqmbaGVFk

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.