Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Αλίμου




Tρεις γυναίκες και δύο άντρες θα  είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Αλίμου. Τα ονόματά τους ανακοίνωσε χθες σε σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα  συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο νέος Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Κονδύλης. Η νέα Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου. Ήδη ο Ανδρέας Κονδύλης βρίσκται καθημερινά στο Δημαρχείο και ενημερώνεται για όλα τα θέματα.

Στην ίδια διαδικασία μπαίνουν και οι νέοι Αντιδήμαρχοι οι οποίοι θα αρχίσουν να ενημερώνονται για τα θέματα των αρμοδιοτήτων τους.

Σήμερα στις 18:30 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με βασικά  θέματα την αναβάθμιση των γηπέδων ποδοσφαίρου, την  ενημέρωση για τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου,  τη λήψη απόφασης αναφορικά με το σχέδιο νόμου «Οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλού και παραλίας και τη συζήτηση & λήψη απόφασης επί της αναγκαιότητας προμήθειας και αντικατάστασης στέγης στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Αλίμου.

Στη συνεδρίαση θα παρευρίσκονται όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι από το συνδυασμό “Αγαπώ τον Άλιμο”.

Ακολουθούν τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων Αλίμου και τα βιογραφικά τους.

 

Aναστασία Σιμητροπούλου – Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών

Χριστίνα Βράνη – Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών

Δουδωνή Ευδοξία (Eύη) – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Αρτέμης Καραμολέγκος – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Δημήτρης Δημάκης – Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ – ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.