Στις Ειδήσεις του ALPHA οι ψαράδες του Αλίμου (VIDEO)




Στη Μαρίνα Αλίμου βρέθηκε η ρεπόρτερ του ALPHA Βίκυ Χατζή με τηλεοπτικό συνεργείο του δελτίου ειδήσεων, για να καταγράψει τα προβλήματα των επαγγελματιών ψαράδων του Αλίμου.

Η ρεπόρτερ μίλησε με το νέο Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, με τον πρόεδρο των ψαράδων Χαράλαμπο Καραβέλλα και με επαγγελματίες που ζουν τις οικογένειές τους από το ψάρεμα. Όπως είναι γνωστό με την επικείμενη πώληση της Μαρίνας Αλίμου, εκτός από το κολυμβητήριο, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς λιμάνι και οι επαγγελματίες ψαράδες.

Ο Ανδρέας Κονδύλης έχει αναδείξει τα προβλήματα που θα προκύψουν από την είσοδο επενδυτή στη Μαρίνα Αλίμου, σε όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ (Τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και ίντερνετ) και έχει ασκήσει πιέσεις στο ΤΑΙΠΕΔ για να πετύχει αντισταθμιστικά οφέλη για την πόλη του Αλίμου.

Η ρεπόρτερ του ALPHA έφυγε ενθουσιασμένη από το λιμανάκι των ψαράδων, αφού δεν πίστευε ότι μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται ένας άλλος κόσμος που θυμίζει νησί!

Αυτό είναι και το “όπλο” που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, για να μην πειράξουν τους επαγγελματίες ψαράδες του Αλίμου. Να γίνει Αλιευτικό Καραφύγιο και να αναπτυχθεί ο Αλιευτικός Τουρισμός. Δηλαδή να πηγαίνουν οι τουρίστες από τη μαρίνα για ψάρεμα να μαθαίνουν να φτιάχνουν κακαβιά κλπ. Και όλα αυτά δίπλα από την Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΟ 49:35

Η ρεπόρτερ του ALPHA Βίκυ Χατζή ανάμεσα στον Ανδρέα Κονδύλη και τον Χαράλαμπο Καραβέλα με φόντο τις ψαρόβαρκες

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.