Αποκαθήλωσαν, Χαρδαβέλλα, Λαμπίρη, Μελέτη και Φουρθιώτη…(ΕΙΚΟΝΕΣ)




Eπιχείρηση με ονομασία “Κωδικός Ε” σήμερα στη Γλυφάδα. Στόχος οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες του τηλεοπτικού σταθμού “Ε” που εδώ και μερικές ημέρες είχε γεμίσει την παραλιακή με τις “μούρες” των νέων παρουσιαστών του. Οι παράνομες πινακίδες, τύπου «ρακέτα»,  ήταν τοποθετημένες πρόχειρα πάνω σε τσιμεντένιες βάσεις,  με κίνδυνο να βρεθούν στο οδόστρωμα σε περίπτωση δυνατού αέρα.

Την περασμένη βδομάδα είχε γίνει στο γκολφ της Γλυφάδας το λαμπερό πάρτι για την παρουσίαση του προγράμματος του Epsilon.

Σήμερα το πρωί με εντολή του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γιώργου Παπανικολάου, ξεκίνησε η άμεση απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων.  Τις εργασίες αποψίλωσης παρουσία του κ. Παπανικολάου, συντόνισαν οι αντιδήμαρχοι Καθημερινότητας κ. Γιάννης Τζούβελης και Καθαριότητας- Ανακύκλωσης κ. Μάριος Κασσέρης.

Συγκεκριμένα, απομακρύνθηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί παρανόμως επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος των Παλαιών Δειλινών και στην πλατεία Βεργωτή ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες σε άλλα σημεία της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δήμος Γλυφάδας κινήθηκε και νομικά, με υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, στην οποία ζητά τον εντοπισμό και την τιμωρία όσων κρύβονται πίσω από αυτή την αυθαίρετη ενέργεια.

Η νέα δημοτική αρχή επαναλαμβάνει, προς κάθε κατεύθυνση ότι δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές, που προσβάλουν την πόλη, τους δημότες, δημιουργούν προβλήματα στη δημόσια ασφάλεια των πολιτών και στερούν έσοδα από το Ταμείο του Δήμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.