Άλιμος – Καθημερινός εφιάλτης για τους κατοίκους οι κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (VIDEO)




(Δημοσιεύουμε την επιστολή και τα βίντεο που λάβαμε από κάτοικο του Αλίμου)

“Κατοικώντας στη λεωφόρο Ιωνίας και πολύ κοντά στη Λ. Βουλιαγμένης, αντιμετωπίζουμε μια αφόρητη κατάσταση που δημιουργείται κάθε βράδυ από τη τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων (κόντρες) και επιδείξεων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Από τις 23:00 έως και 01:00 κατά τις καθημερινές ημέρες, μηχανές και αυτοκίνητα ξεκινούν από το φανάρι της εισόδου του Αλίμου (Λ. Βουλιαγμένης & Δωδεκανήσου) με κατεύθυνση προς Γλυφάδα με αποτέλεσμα την απίστευτα έντονη ηχορύπανση από “ελεύθερες” εξατμίσεις. Μάλιστα, η γραφικότητα της κατάστασης και τη μονιμότητα του προβλήματος κατά τα τελευταία δύο χρόνια,αποτυπώνεται στο εξής: η καντίνα στη Λ. Βουλιαγμένης (στο ύψος του αρ. 560 περίπου) έχει ονομαστεί “ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΤΑ” ώστε να εφαρμόζει σωστό marketing για να διατηρεί το κοινό της…

Φυσικά, εκτός από την ηχορύπανση, αυτονόητοι είναι οι όποιοι άλλοι κίνδυνοι για πεζούς και οδηγούς.

Έχω κάνει καταγγελίες στην τροχαία Ελληνικού στην οποία υπηρεσία έτυχα φιλικότατης αντιμετώπισης. Αλλά το πρόβλημα δε λύνεται με την αποστολή περιπολικού για ένα βράδυ…

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Άλιμος – Καθημερινός εφιάλτης για τους κατοίκους οι κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (VIDEO)

  • 19/03/2015 at 12:30 πμ
    Permalink

    Φιλε μου καλησπερα.Και εγω ως κατοικος στην οδο Κουμουνδουρου διπλα στο Γυμνασιο καταλαβαινεις ποσα ακουω και εγω τα βραδυα.
    Θελω να σου πω ομως πως δεν νιομιζω οτι ευθεινεται η καντινα.Ειμαι πελατης τους και εδω και ενα και βαλε χρονο,τις Τεταρτες δεν ανοιγουν καθολου.Οταν λοιπον τους ειχα ρωτησει γιατι μου ειχαν απαντησει οτι μονο αυτο ,μπορουν να κανουν απο μερια τους για να περιορισουν το προβλημα.Αν θυμασαι τοτε Τεταρτες ειχαμε την περοσσοτερη φασαρια.Μην βιαζεσαι να σηκωσεις το δαχτυλο και να δειξεις.Απο οσο θμαμαι η καντινα ειναι εκει εδω και μια 10ετια το προβλημα με τις κοντρες εδω και ενα χρονο.Μην τους κατηγορεις χωρισ λογο.Πηγαινε εκει και μιλα με τα παιδια,ειναι πολυ φιλικα.Εγω θεωρω οτι η σωστη αντιμετωπιση γινεται μονο με κλησεις στους ”κοντρακηδες”.Οχι με το κλεισιμο μια επιχειρησης.Και σου μιλαω ως επιχειρηματιας που δεν θα ηελα να επωμιστω τα χρεη ανωριμων νεων..
    Φιλικοτατα

    Θεοδωρος

    Απαντήστε
  • 15/06/2015 at 7:58 μμ
    Permalink

    Επίσης μένω κοντά στη Λ. Βουλιαγμένης και η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη… Παρακαλούμε όλους τους αρμοδίους να κάνουν κάτι!

    Υ.Γ. Θόδωρε καλησπέρα, δε νομίζω ότι το κείμενο στρεφόταν κατά της καντίνας… Σίγουρα η σωστή αντιμετώπιση είναι αυτό που είπες: εφαρμογή του νόμου διότι το “φαινόμενο” αυτό παράγει πολλές παραβάσεις

    Απαντήστε
  • 15/06/2016 at 6:11 μμ
    Permalink

    Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουμε και εμεις καθε βραδυ απο τις 11:00-13:00, ενω εμεις μενουμε στο υψος της Γλυφαδας καθε βραδυ ζουμε εναν ατελειωτο εφιαλτη. Οπως και σε ολα τα θεματα πια το κρατος ειναι κουφο και τυφλο. Η εξουσια υπαρχει πλεον μονο για να πινει το αιμα των κατοικων και οχι για να μεριμνα σε ακομα και τοσο απλα θεματα τα οποια σε αλλες χωρες θα ειχαν λυθει σε ενα μονο βραδυ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.