Mε μηνύσεις απαντά η Μαρία Πανούση στις καταγγελίες για χρηματισμό




Με μηνύσεις απαντά η δημοτική σύμβουλος Αλίμου Μαρία Πανούση, στην συμβασιούχο υπάλληλο των ΚΑΠΗ Αλίμου, η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι η κ.Πανούση της ζητούσε χρήματα από τις μηνιαίες της αποδοχές.  Το notia.gr επικοινώνησε με την κ. Πανούση, η οποία είναι Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Γραφείου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και ζήτησε την άποψή της για το θέμα που έχει προκύψει. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση από την Αστυνομία. Συνήθως σε υποθέσεις χρηματισμού για τις οποίες υπάρχουν αποδείξεις, η ΕΛΑΣ , δίνει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες, πόσω μάλλον, αν πρόκειται για πρόσωπα που κατέχουν θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ακολουθεί η δήλωση που έκανε στο notia.gr:

«Με ιδιαίτερη έκπληξη και τεράστια αγανάκτηση διάβασα ανάρτηση σε ιστοσελίδα που αναφέρεται σε δήθεν διάπραξη ποινικών αδικημάτων από εμένα.
Ενημερώνω το site σας, και όσους ενδιαφέρονται, για τα ακόλουθα:
– Έπειτα από καταγγελία προσώπου που πρόσκειται σε συγκεκριμένο χώρο, οδηγήθηκα την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ στο αυτόφωρο.
– Την επόμενη ημέρα το πρωί ο Εισαγγελέας δεν μου άσκησε καμία ποινική δίωξη, παρά την καταγγελία, και επέστρεψα στο σπίτι μου.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν στην ταλαιπωρία αυτή, που με υπέβαλαν συγκεκριμένα πρόσωπα.
Επειδή γνωρίζω ποια είναι η καταγγέλλουσα, έδωσα ήδη εντολή στο Δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση σε βάρος της, καθώς και σε κάθε άλλο εμπλεκόμενο πρόσωπο.
Είναι θλιβερό η εμπάθεια και η εκδικητικότητα να οδηγούν ορισμένους σε τέτοιες ακραίες και αήθεις συμπεριφορές.
Λυπάμαι πολύ».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.