Σοκ: Καταγγελίες επωνύμων για σπείρα που απαγάγει ανήλικα στα νότια προάστια!




 

Αποκλειστικό: Καταγγελίες επωνύμων για σπείρα που απαγάγει ανήλικα στα νότια προάστια! (φόβος και τρόμος)

Εδώ και λίγες ώρες δεν είναι λίγοι οι γονείς που κάνουν την εξής κοινοποίηση στα προφίλ τους  στο Facebook, θέλοντας να προστατεύσουν πολλούς πριν γίνει το «κακό». Με αφορμή την προσπάθεια απαγωγής ενός ανήλικου κοριτσιού στο Ελληνικό, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων και μαρτυριών για μια σπείρα που δρα στην εν λόγω περιοχή αλλά και τα νότια προάστια γενικότερα.

Την είδηση ανέβασε το site notia.gr μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook, της ομάδας γονέων και κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού σχολείου Γλυφάδας , καταγγέλλοντας χαρακτηριστικά πως μια μαθήτρια γλύτωσε αφού κρύφτηκε σε ένα μίνι μάρκετ…

«Προσοχή όλοι οι γονείς στα παιδιά. Χθες το πρωί στην περιοχή του Ελληνικού προσπάθησαν να αρπάξουν την μαθήτρια την ώρα που  πήγαινε στο σχολείο. Την κυνήγησαν και το παιδί μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ. Ήταν ένα βανάκι χρώματος ασημί. Προσπαθήστε το να ενημερωθούν όλοι», έγραψε χαρακτηριστικά μέλος του συλλόγου.

Λογικό ήταν μετά από αυτή τη ανάρτηση να επικρατήσει ένας πανικός και οι κοινοποιήσεις της κατάστασης αρπαγής ανηλίκων να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δυο επώνυμοι ευαισθητοποιημένοι γονείς, ο Πέτρος Ίμβριος και η Ζέτα Λογοθέτη, που σοκαρίστηκαν από το περιστατικό , έσπευσαν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα μέσω των προφίλ τους στα social media. Με τον τρόμο και τον φόβο εμφανή και θέλοντας να προστατεύσουν και άλλους γονείς.                                                 Της Σπυριδούλας Κάμπου

ΠΗΓΗ:zougla.gr – govastileto.gr

‎Tην είδηση ανέβασε στη σελίδα της ομάδας γονέων και κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, στο facebook, μέλος του συλλόγου. Σύμφωνα με την ανάρτηση, η μαθήτρια κρύφτηκε σε ένα μίνι μάρκετ και γλύτωσε.

Προσοχή όλοι οι γονείς στα παιδιά. Χθες το πρωί στην περιοχή του Ελληνικού προσπάθησαν να αρπάξουν μαθήτρια την ώρα που πήγαινε στο σχολείο. Την κυνήγησαν και το παιδί μπήκε σε ένα μίνι μάρκετ. Ηταν ένα βανάκι χρώματος ασημί. Προωθήστε το να ενημερωθούν όλοι.

Σε ερώτηση του διαχειριστή της ομάδας Ioannis Polychronakis προς την Tzeni Grafopoulou, για το αν υπάρχουν στοιχεία για την απόπειρα απαγωγής, η Tzeni Grafopoulou, απάντησε:

  • Tzeni Grafopoulou Ακριβώς κυριε Γιάννη πολύ σωστά το θέσατε το θέμα. Πολλες φορές έχουν αναρτηθεί παρόμοιες ανακοινώσεις και δεν τις εχω προώθηση ποτέ γιατί δρν γνωρίζω την εγκυρότητα τους. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν το έχω προωθήσει απο καποιον άλλο. Το εγραψα γιατι συνέβη σε παιδί οικογενειακών φίλων. Το περιστατικό έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Η οικογένεια ενημέρωσε την αστυνομία. Θεώρησα λοιπόν απο τη στιγμή που είναι ένα πραγματικό γεγονός να ενημερωθούν οι γονείς του σχολείου μας γιατί όπως θα γνωρίζετε υπάρχουν κάποια παιδιά που πηγαίνουν μόνα τους σχολείο.
  • Ioannis Polychronakis Τζένη καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση στο ερώτημα. Εφόσον πρόκειται λοιπόν για έγκυρη και διασταυρωμένη είδηση, παραμένει η ανάρτηση κανονικά, προς ενημέρωση των γονιών. Ξέρουμε περίπου την περιοχή που συνέβη το περιστατικό, και αν υπήρξε κάποια σχετική ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της αστυνομίας ή κάποιο ΜΜΕ;
  • Tzeni Grafopoulou Συνέβη στην περιοχή του ελληνικού και συγκεκριμένα στην Ιασωνίδου. Ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της αστυνομίας.

Ελληνική Αστυνομία:”δεν έχουμε απαγωγές στα νότια προάστια”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα εφημερίδων και ενημερωτικών ιστοσελίδων σχετικά με απαγωγές παιδιών στα νότια προάστια της Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.