Ανδρέας Κονδύλης: “Ο Άλιμος πρέπει να γίνει τουριστικός προορισμός και θέλουμε να τον αναδείξουμε” (VIDEO)




Στον τουριστικό χάρτη της Αττικής θέλει να βάλει τον Άλιμο ο Ανδρέας Κονδύλης. Οι ατέλειωτες παραλίες τα αρχαιολογικά μνημεία και η μαρίνα (η μεγαλύτερη της Ν/Α Ευρώπης) είναι τα δυνατά “όπλα” της πόλης.

Σε συνδυασμό με την πανεύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας (μόλις 8 χιλιόμετρα), ο Άλιμος μπορεί να αναδειχθεί σε τουριστικό προορισμό. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να γίνουν διάφορες ενέργειες, όπως η δημιουργία ενός δυνατού brand name και η ολοκληρωμένη παρουσίαση των αξιοθέατων του Αλίμου, μέσα από video και φωτογραφίες.

Στην προσπάθεια ανάδειξης της πόλης θα ζητηθεί και η συνδρομή του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Άλιμος πρέπει να γίνει τουριστικός προορισμός και θέλουμε να τον αναδείξουμε” μας είπε ο δήμαρχος Αλίμου.

“Ξεκινάμε λοιπόν και νομίζω ότι είμαστε ο πρώτος δήμος στο λεκανοπέδιο που το κάνει, να απεικονίσουμε με βίντεο και φωτογραφίες του Αλίμου από ψηλά, των διαφόρων σημείων ενδιαφέροντος της πόλης, του παραλιακού μετώπου, του λόφου Πανί, χώρων πρασίνου, χώρων με αρχαιολογικό ενδιαφέρον, έτσι ώστε να χτίσουμε ένα προφίλ του δήμου και να τον αναδείξουμε και δεύτερον για να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της διαμόρφωσης των κοινόχρηστων χώρων, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί και ξεκινούν άμεσα.

Όλα αυτά θα μας βοηθήσουν, εκτός των άλλων, και στη διεκδίκηση των κοινοτικών προγραμμάτων. Θα έχουμε ένα φάκελο πλήρη και για τα αιτήματα που θα υποβάλουμε στο ΕΣΠΑ που πρόκειται να ανοίξει για διάφορες διαμορφώσεις και αναβαθμίσεις στην πόλη μας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονη τεχνολογία (drone) για να γίνει μία συγκροτημένη καταγραφή και οι εικόνες θα είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακές και θα τις δώσουμε στη δημοσιότητα αμέσως”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Άλιμος μπαίνει δυναμικά στον πολιτιστικό – τουριστικό χάρτη της Αττικής (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.