Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με την Αλιμιώτισσα, Αυγή Βουτσινά (VIDEO&ΦΩΤΟ)




Οπως έγινε γνωστό η κυρία που καίει τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα στιγμιότυπο που προβλήθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ, είναι η Αυγή Βουτσινά, ιδιωτική υπάλληλος και ιδρύτρια της κίνησης πολιτών «Επιχειρείν»

 

Το χάπενινγκ με το τελετουργικό κάψιμο σημαίας του ΣΥΡΙΖΑ από αγανακτισμένη πρώην ψηφοφόρο του, όπως η ίδια δήλωσε μπροστά στις κάμερες, μονοπώλησε τα φλας των φωτορεπόρτερ στην κατά τα άλλα μουδιασμένη συγκέντρωση της Δευτέρας ενάντια στο νέο μνημόνιο.

«Προσπάθησα να αποτρέψω την κυρία αυτή, που δεν έχω ξαναδεί σε αντίστοιχες διαδηλώσεις, από το κάψιμο της σημαίας που συμβόλισε τις ελπίδες και τους αγώνες τόσων ανθρώπων, λέγοντάς της ότι αυτό που κάνει είναι σκέτος χουλιγκανισμός. Ελλείψει επιχειρημάτων, δέχτηκα προπηλακισμούς με χυδαίες εκφράσεις από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο της Αριστεράς», καταγγέλλει στην «Εφ.Συν.» ο Θάνος, μέλος τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκε επίσης στο Σύνταγμα, όπως πολλά ακόμη μέλη του κόμματος που διαφωνούν με την υπογραφή της συμφωνίας.

«Δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω» ακούγεται να απαντά η διαδηλώτρια σε βίντεο που κατέγραψε το συμβάν, ενώ τα «γαλλικά» που ακούγονται δεν προέρχονται από τους υπέρμαχους της καύσης. Η σημαία τελικά κάηκε, αλλά παραλίγο να αρπάξει φωτιά και ένας θάμνος δίπλα στη Βουλή, που ευτυχώς έσβησε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Οπως μάθαμε, η κυρία που καίει τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα στιγμιότυπο που προβλήθηκε από τα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα, είναι η Αυγή Βουτσινά, ιδιωτική υπάλληλος και ιδρύτρια της κίνησης πολιτών «Επιχειρείν». Μιλήσαμε μαζί της και μας παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το γεγονός: «Η μόνη που προπηλακίστηκα ήμουν εγώ και κανένας άλλος. Τη σημαία την είχα από τις βουλευτικές εκλογές. Εχω ψηφίσει και έχω στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και νιώθω προδομένη. Ηταν μια κίνηση παρορμητική που την έκανα εντελώς μόνη μου».

Προς το παρόν αντίστοιχα περιστατικά περιορίζονται στο πλαίσιο της γραφικότητας και του πικρού χιούμορ, όπως το γκράφιτι-τάφος που σχεδιάστηκε χθες στα μάρμαρα της πλατείας Συντάγματος «Ενθάδε κείται ο ΣΥΡΙΖΑ, που κάποτε εστήριζα». Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι πρόγευση από σκηνές πραγματικού κοινωνικού κανιβαλισμού, αντίστοιχου των ωμοτήτων που επιβάλλει το 3ο Μνημόνιο.

 ΠΗΓΗ:www.efsyn.gr – Συντάκτης: Αφροδίτη Τζιαντζή

Μαχητικό παρών στη Βουλή από την Αλιμιώτισσα Αυγή Βουτσινά

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με την Αλιμιώτισσα, Αυγή Βουτσινά (VIDEO&ΦΩΤΟ)

  • 16/07/2015 at 3:00 μμ
    Permalink

    είναι οι κουλοχέρηδες του παλαιού ΠΑΣΟΚ…..στερνή μου γνώση…..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.