Aνδρέας Κονδύλης: “Το κλείσιμο της τρύπας είναι μόνο η αρχή – το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου αλλάζει όψη” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η τρύπα του Αλίμου, η ντροπή του παραλιακού μετώπου που είχε γίνει μεγάλο θέμα στα ΜΜΕ, δεν υπάρχει πια! Η τεράστια ζημιά που είχαν δημιουργήσει τα κύματα, στη “βιτρίνα” της πόλης, αποκαταστάθηκε παρά τα προβλήματα με τη γραφειοκρατία που αντιμετώπιζε ο δήμος Αλίμου. Και όπως τόνισε στο notia.gr ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, το κλείσιμο της τρύπας είναι η αρχή. Σύντομα το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου αλλάζει όψη.

Συναντήσαμε τον Ανδρέα Κονδύλη στο σημείο που τον περασμένο χειμώνα έδινε μάχες μέσα από ρεπορτάζ στα κανάλια για ακουστεί η φωνή του και να νικήσει τη γραφειοκρατία που εμπόδιζε την αποκατάσταση της ζημιάς.”

“Bρισκόμαστε στο σημείο που ήταν η περίφημη τρύπα του παραλιακού μετώπου.Ήταν μια εικόνα ντροπής για το δήμο μας, προκαλούσε μεγάλους κινδύνους και αν θέλετε σηματοδοτούσε και την ανεπάρκεια του δήμου να χειριστεί τα του οίκου του. Πλέον αυτή η εικόνα δεν υπάρχει, ολοκληρώθηκαν σχεδόν τα τεχνικά έργα αποκατάστασης του κρηπιδώματος, αποκαταστάθηκε όλη η ζημιά, λείπουν κάποιες τελευταίες εργασίες, όπως το να βάλουμε κάγκελα.

Θέλω να πω γενικότερα ότι κάνουμε μια προσπάθεια να αναβαθμίσουμε όλο το παραλιακό μέτωπο. Να είναι περιποιημένο το πράσινο, να είναι επαρκής ο φωτισμός ώστε να δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας για το βραδινό περίπατό μας, να φτιαχτούν τα κάγκελα που είναι γεμάτα σκουριές, να ανακαινιστεί η παιδική χαρά της παραλίας και πολλά άλλα ακόμη.

Πρώτα ο Θεός από  το Σεπτέμβρη, όταν γυρίσουν οι δημότες από τις διακοπές τους, όσοι βεβαίως είχαν την οικονομική δυνατότητα να φύγουν, θα τα βρουν καινούργια και θα χαίρονται τη βόλτα τους στο παραλιακό μέτωπο του Αλίμου.

Έρχεται δεκαπενταύγουστος, εμείς θα  είμαστε εδώ για να φροντίζουμε να προχωρήσουν όλα αυτά που σχεδιάζουμε και που έχει ανάγκη η πόλη μας”.

Στις ειδήσεις του ANT1 η τρύπα στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου (VIDEO)

Παραλία Αλίμου – Η παράνοια του ελληνικού Δημοσίου (VIDEO)

Βίντεο – ντοκουμέντο: θεόρατα κύματα “καταπίνουν” τον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Aνδρέας Κονδύλης: “Το κλείσιμο της τρύπας είναι μόνο η αρχή – το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου αλλάζει όψη” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 13/08/2015 at 8:14 μμ
    Permalink

    Μπράβο για πρώτη φορά βλεπουμε έργα σε αυτόν τον τόπο

    Απαντήστε
  • 13/08/2015 at 8:34 μμ
    Permalink

    Επιτέλους ……..
    Τώρα να πω μπράβο για τα αυτονόητα?
    Λέω όμως δοξα το Θεό Δήμαρχε που το δρομολόγησες και το τελείωσες. Είναι ντροπή τόσον καιρό η βιτρίνα του Δήμου να είναι σ’ αυτή την κατάσταση.
    Όταν η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται για τον δήμο και για τους κατοίκους του πρέπει να το δείχνει.
    Αυτό εισπράτεται απο τον πολίτη και αν ο πολίτης είναι έντιμος είναι θέλω να πιστεύω πως είναι ανταποδοτικό.

    Απαντήστε
  • 16/08/2015 at 5:55 μμ
    Permalink

    Συγχαρητηρια, εστω και για τα αυτονοητα,αφου
    καταφερες δημαρχε να ξεπερασεις το τερας της
    γραφειοκρατειας-βλ.ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ κλπ.
    Κατι φαινεται οτι παει να γινει στον Αλιμο,
    επιτελους!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.