Γιάννης Κωνσταντάτος: “Στηρίζω την κυβέρνηση για την επένδυση στο Ελληνικό” (VIDEO)




Απάντηση στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης. Ο Γιάννης Κωνσταντάτος, είπε ότι στηρίζει την κυβέρνηση στο θέμα της αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου και ότι είναι ντροπή για τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση λάσπης,  γιατί είναι επίθεση που κάνει στον αρχηγό της και σε όλο το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα βρίσκεται στην εξουσία.

“Eγώ τους συμπονώ και συμπάσχω μαζί τους αλλά έχουν κάνει ένα λάθος. Ο Κωνσταντάτος ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2014 δήμαρχος. Ούτε η οικογένειά μου ήταν στη διοίκηση του δήμου τα προηγούμενα χρόνια ούτε είχα ασκήσει διοίκηση σε δημόσιο οργανισμό ούτε είχα κάποιο αξίωμα για να με συνδέσουν έτσι με τα συμφέροντα. Αν νομίζουν ότι με τη λάσπη θα ακυρώσουν τις θέσεις μιας παράταξης που τους νίκησε στις εκλογές το Μάιο του 2014  και θα τους ξανανικήσει το Μάιο του 2019, είναι γελασμένοι. Ρίξτε όση λάσπη θέλετε.

Ποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα και ποιοι κυβερνούν τη χώρα αυτή τη στιγμή, δεν είναι ο Κωνσταντάτος κύριοι της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξέρουμε τελικά πόσοι και ποιοι είστε, έτσι ανώνυμα. Βάλτε και το ονοματάκι σας από κάτω. Αλλά αυτό δεν εκφράζει εμένα, εκφράζει εσάς. Γιατί αν εγώ εξυπηρετώ συμφέροντα τότε συμφέροντα εξυπηρετεί και ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Παπάς και ο κύριος Πιτσιόρλας. Αυτοί είναι που τα κινούν τα συμφέροντα αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ο Κωνσταντάτος. Δεν ξεπουλάω εγώ το αεροδρόμιο, δεν είναι του πατέρα μου και της μάνας μου.

Η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ το έχει. Που είναι η κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ, που είναι η αλλαγή της πλεύσης της κυβέρνησης που θα έσκιζε τα μνημόνια. Που είναι εσείς οι ίδιοι, η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ. Που είστε εσείς κύριοι που θα τα αλλάζατε όλα αυτά που έχετε το θράσος και κάνετε και ανακοινώσεις.

Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε κατά της επένδυσης και της αξιοποίησης του αεροδρομίου, ψεύτες είστε εσείς, υποκριτές και φαρισαίοι απέναντι στο λαό που σας ψήφισε. Γιατί βγήκατε και τους είπατε πως θα κάνετε άλλα και άλλα κάνετε. Και στηρίζω τη σημερινή κυβέρνηση πολύ περισσότερο από όσο τη στηρίζετε εσείς.

Γιατί κάνει κάτι σωστό. Είναι ντροπή για τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση λάσπης που μου κάνει γιατί είναι επίθεση που κάνει στον αρχηγό της και σε όλο το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα βρίσκεται στην εξουσία. Και δεν ξεπουλάει κανένα αεροδρόμιο ο Κωνσταντάτος.

Φυσικά ούτε ο πρωθυπουργός είναι διαπλεκόμενος ούτε οι υπουργοί του ούτε το ΤΑΙΠΕΔ. Αυτή είναι η πραγματικότητα σας αρέσει δεν σας αρέσει. Και θα τους υπερασπιστώ εγώ που δεν τους ψήφισα και δεν με στήριξαν και δεν είμαι δικός τους. Εσείς τώρα βρείτε τα τώρα μεταξύ σας. Εμείς δεν κάναμε κολοτούμπες”.


Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.