“Αν ο υπουργός δεν δεσμευτεί ότι θα κλείσει το Ελληνικό θα έχουμε κινητοποιήσεις”




Κινητοποιήσεις προαναγγέλλει μέσω της σελίδας του στο facebook ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, σε περίπτωση που τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, δεν δεσμευτεί ότι θα φύγουν οι μετανάστες από το Ελληνικό.

 Σας θέλω στο πλευρό μας . Η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη και σοβαρή για την πόλη μας. Η επίσκεψη μας σήμερα στο κέντρο φιλοξενίας στο Ελληνικό επιβεβαίωσε πλήρως τους φόβους μας.

Όπως μάθαμε καθε βραδυ γινονται αγριες συμπλοκες με ξυλοδαρμους γιατί μια ομαδα σκληρών Μαροκινων οι οποίοι δεν είναι πρόσφυγες πολέμου απαιτούν χρήματα για να αφήσουν τους υπόλοιπους να μείνουν μέσα. Αποτέλεσμα σπασμένα τζάμια παντού, άνθρωποι κτύπημενοι και μια κατάσταση αναρχίας που δεν θα επιστρέψουμε να γίνει μόνιμη η να μεταφερθεί στις γειτονιές μας αφού εκεί μπαινοβγαινει οποίος θέλει ότι ώρα θέλει ανενόχλητος.

Η ασφάλεια των ιδίων των μεταναστών εκεί είναι στον αέρα πολύ περισσότερο στον υπόλοιπο χώρο και στις γειτονιες μας. Δίνουμε μάχη να κλείσει το κέντρο και ο πρώην δημαρχος και η παρέα του με βρίζουν γιατί θέλουν το Ελληνικό προσφυγικό καταυλισμό. Εμείς ως δημος 3 μήνες τώρα κάναμε το καθήκον μας ανθρωπιστικά οταν ειχαμε προσφυγες πολέμου αλλα ως εδω. Την Δευτέρα ο υπουργός δεν δεσμευτεί ότι θα κλείσει το Ελληνικό θα έχουμε κινητοποιήσεις. Ας αναλάβει ο καθένας πλέον τις ευθύνες του πριν είναι αργά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.