H Aλιμιώτισσα ακτιβίστρια Aυγή Βουτσινά στο MEGA για το “Σχέδιο Κότα” (VIDEO)




Η 50χρονη ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά τάραξε τα νερά την Τρίτη το μεσημέρι όταν πέταξε μία κότα, που είχε ονομάσει “Alexis”, στον περίβολο του Μεγάρου Μαξίμου. «Παριστάνετε τους κόκορες αλλά είστε ΚΟΤΕΣ», έγραφε το μπλουζάκι της, ενώ είχε προαναγγείλει την κίνησή της με ανάρτησή στο Facebook.

H Άννα Βουτσινά είναι 51 χρονών, εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων σε εισαγωγική εταιρεία με έδρα την Πάτρα, είναι μητέρα δύο μεγάλων παιδιών (ο γιός της είναι καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού), ενώ υποστηρίζει με φανατισμό κάθε ιδέα που πιστεύει. Θα τη δεις να συμμετέχει… από πολιτικές συγκεντρώσεις μέχρι το Gay Pride, ενώ δεν είχε διστάσει να βγει από τα θεωρεία της βουλής να φωνάξει στον Τσίπρα ότι πάει στραβά το τιμόνι της χώρας.

Μιλώντας το πρωί στους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα (Mega) είπε ότι την “Alexis”, την κότα, την είχε στα πούπουλα εδώ και μερικές ημέρες στο σπίτι της. Είχε πάει να την αγοράσει από ένα ορνιθοτροφείο της Βάρη, αλλά μόλις είπε στον υπεύθυνο ποιό ήταν το σχέδιό της, εκείνος διάλεξε την καλύτερη κότα και της την έδωσε δωρεάν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

“Ήμουν υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό και έχω μεγαλύτερο λόγο να αντιδρώ. Με το “κότες” δεν αναφερόμουν μόνο στον πρωθυπουργό αλλά σε όλους εκείνους, που πήραν το 63% του “όχι” και το έκαναν “ναι” για το δικό τους όφελος. Αποκαλώ κότες, όσους για να μη χάσουν τις καρεκλίτσες τους, δέχονται να ψηφίζουν αυτά τα μέτρα. Κότες δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Είναι και τα άλλα κόμματα που δήθεν χύνουν δάκρυα. Τα έχω με όλο το πολιτικό σύστημα αλλά κυρίως με το ΣΥΡΙΖΑ. Αν κάποιος άλλος είχε κάνει αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε καεί η Αθήνα και όχι μόνο!”

Η Αυγή Βουτσινά, μετά την ενέργειά της, κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα επί τέσσερις ώρες για “εξακρίβωση στοιχείων”. Η ίδια είπε ότι οι αστυνομικοί περίμεναν να δουν , αν θα γίνει μήνυση από το Μέγαρο Μαξίμου για “έργω εξύβριση” και, όταν δεν έγινε, την άφησαν ελεύθερη.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΤΑ;

Ποιά θα είναι η τύχη της κότας; Η Αυγή Βουτσινά είπε στην “Κοινωνία ‘Ωρα Mega” ότι θα ήθελε να την κρατήσουν στο Μαξίμου: “η Alexis είναι μία κότα πριγκιπέσα. Από τα χωράφια βρέθηκε στο Μαξίμου. Γιατί να μη μείνει εκεί; Κακοπερνάνε εκεί οι άλλες κότες;”
Ο “Βηματοδότης” πάντως γράφει ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος ‘Ολγα Γεροβασίλη είπε στη στήλη: «Υπάρχουν δύο εκδοχές. Είτε θα την κάνουμε σούπα και θα καλέσει ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη να φάνε μαζί, είτε θα της χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο κάνοντάς της και ένα σπιτάκι για να γίνει η μασκότ μας». Σύμφωνα με τον “Βηματοδότη” πάντως, η φρουρά του Μαξίμου ως αργά το απόγευμα έψαχνε να βρει την άσπρη κότα αλλά δεν την έβρισκε πουθενά…

lifebook.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.