Φρουτεμπορική Ηλιούπολης: Οι κάμερες ασφαλείας “συνέλαβαν” τον βομβιστή (VIDEO)





Ένας άνδρας, έχοντας πιθανότατα και συνεργό, πλησιάζει και τοποθετεί τα ξημερώματα στη Φρουτεμπορική της Ηλιούπολης εκρηκτικό μηχανισμό. Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.
Στο βίντεο που προέβαλε ο ΑΝΤ1 ο άνδρας φαίνεται ξεκάθαρα να τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό. Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας που αναζητεί τώρα τους δράστες.

 Για τουλάχιστον περίεργο χτύπημα κάνουν λόγο οι αστυνομικοί. Ειδικά ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε απ’ τους δράστες έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα.

Oλα έγιναν πέντε λεπτά μετά τις πέντε τα ξημερώματα στην Ηλιούπολη στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Άγνωστοι τοποθέτησαν έναν μηχανισμό που εξερράγη προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο μανάβικο.
Στην περιοχή βρίσκονταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έσπευσαν αμέσως στο σημείο και ενημέρωσαν το ΤΕΕΜ.Ο μηχανισμός χαρακτηρίζεται τουλάχιστον περίεργος από τους ειδικούς του ΤΕΕΜ καθώς περιελάμβανε κάποιο εκρηκτικό υλικό μέσα σε μεταλλικό κουτί σε συνδυασμό με εύφλεκτο υλικό. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται από τους αστυνομικούς που στρέφονται κυρίως σε δράση κυκλωμάτων της νύχτας.

newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.