Άγιος Δημήτριος: Pilates και για τους άντρες για γερές πλάτες!




Το πρόγραμμα Pilates που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, πραγματοποιείται σε γκρουπ και απευθύνεται σε όλους, άνδρες και γυναίκες, που θέλουν να γυμναστούν με μια μέθοδο ολοκληρωμένης και ήπιας άσκησης.

Το Pilates εστιάζει στην καλύτερη γνώση της λειτουργίας του σώματος, δίνοντας έμφαση τόσο στον μυϊκό τόνο και τη δύναμη, όσο την ευλυγισία και την πνευματική συμμετοχή. Εναρμονίζει δηλαδή σώμα και πνεύμα μέσα από φυσικές κινήσεις και προσαρμόζεται στις ανάγκες του αθλούμενου, ανάλογα με την ηλικία, το πόσο γυμνασμένος είναι και τα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχει.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Στόχος των ασκήσεων pilates είναι η σωματική ενδυνάμωση και σύσφιξη, η σωστή στάση του σώματος, η ισορροπία, η ελαστικότητα της σπονδυλικής στήλης και η απαλλαγή από πόνους και ενοχλήσεις.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στον Τομέα Χορού (Κλεάρχου 71),
Κάθε Δευτέρα 19:30 – 20:30 & 20:30 – 21:30 
Κάθε Πέμπτη 17:30 – 18:30 & 19:30 – 20:30 και 
Κάθε Σάββατο 9:30 – 10:30 & 10:30 – 11:30
Πληροφορίες – Εγγραφές: Ο.Π.Α.Π. Δήμου Αγ. Δημητρίου (Ειρήνης 17)
Τηλ.: 2109760505 – email:[email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.