Οι οικογένειες του Αλίμου τρέχουν για καλό σκοπό!




To Σάββατο 12 Μαρτίου, η παραλία του Αλίμου θα γεμίσει με παιδικές φωνές, κέφι και αθλητική διάθεση από μικρούς και μεγάλους καθώς στα πλαίσια του 1ου FamilyRun, οιοικογένειες του Αλίμου θα συγκεντρωθούν για να αγωνιστούν σε μία σειρά αθλημάτων. Ελάτε να αθληθείτε και να διασκεδάσετε.
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
1. Αγώνας δρόμου παιδιών έως 7 ετών που θα τρέξουν χέρι-χέρι με τους γονείς τους 2. Αγώνα Mini Run για παιδιά 8-11 ετών και 12-15 ετών, χωρίς γονείς
3. Αγώνα 300 μέτρων με τις μαμάδες και τα βρεφικά καροτσάκια
4. Ποδηλατικό αγώνα που θα αποτελείται από δύο ομάδες (αγόρια-κορίτσια).
Το Family Run θα έχει εκκίνηση το Κολυμβητήριο στην Μαρίνα Αλίμου και τερματισμό στην Παιδική χαρά στην παραλία του Αλίμου.
Επισκέπτες και διαγωνιζόμενοι, καλούνται να προσφέρουν την ημέρα του Family Run κατά την άφιξη τους, τρόφιμα και απορρυπαντικά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλίμου.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 11/03:
♦ Στο τηλέφωνο 6988565522
♦ Στο email: [email protected]

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

“Kαρναβάλιμος” – 15 μέρες κεφιού και χαράς (VIDEO) – Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.