“Καλούμε τον κόσμο να βρίσκεται σε εγρήγορση και ετοιμότητα”




Δυναμικές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει, για δεύτερη φορά σε τρεις μήνες, μέσω της σελίδας του στο facebook ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, σε περίπτωση που δεν αποσυμφορηθεί το Ελληνικό από τους μετανάστες.

Ο δήμαρχος γράφει ότι με ενέργειες του ίδιου και της “Ελληνικόν Α.Ε”, απετράπη η εγκατάσταση 3.000 μεταναστών στην πρώην αεροπορική βάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ:

Ενημέρωση για το Ελληνικό και τους Μετανάστες. Εχθές, μετά από σφοδρή αντίδραση μας αλλά και της Ελληνικό Α.Ε, απετράπηκε (προσωρινά τουλάχιστον ) η εγκατάσταση επιπλέον 3000 χιλιάδων μεταναστών στο πάνω μέρος του αεροδρομίου, στην πρωην αεροπορική βάση μεσα στις γειτονιές το δηλαδη των Σουρμενων και της Αγιας Παρασκευης.

Το Ελληνικό έχει ήδη 5000 ανθρώπους που βρίσκονται σε “αθλιες συνθήκες” ενω εδώ και 7 μήνες φιλοξένησε και φιλοξενεί συνεχώς χιλιάδες μετανάστες την ώρα που άλλοι μας εκφράζουν μεν ρητορικά την αλληλεγγύη τους αλλά δεν ανοίγουν δικούς τους χώρους φιλοξενίας.

Κάποιοι τοπικοί παράγοντες της αντιπολίτευσης μας, κάνουν ότι μπορούν για να γεμίσει όλο το αεροδρόμιο σκηνές. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του για την ανεύθυνη αυτή στάση τους απέναντι στον κόσμο της πόλης μας αλλά και τους ίδιους τους μετανάστες που τους χρησιμοποιούν στα τοπικά τους παιχνίδια ανεξαρτήτως αν ζουν τρίτο κοσμικά στους χώρους τους αεροδρομίου.

Καλούμε την κυβέρνηση να τηρήσει την υπόσχεση της και να ανοίξει και άλλους δήμους σε όλη την Αθήνα ώστε να αποσυμφορεθεί το Ελληνικό που σύμφωνα με την Δέσμευση του Υπουργου θα έκλεινε τον Μάρτιο .

Καλούμε επίσης τον κόσμο να βρίσκεται σε εγρήγορση και ετοιμότητα γιατί ούτε άλλο αιφνιδιασμό θα ανεχτούμε ούτε το Ελληνικό θα γίνει ο μόνιμος προσφυγικός καταυλισμός της Αθήνας που κάποιοι τοπικοί δημοτικοί παράγοντες με κομματικές αναφορές στην κυβέρνηση επιδιώκουν και καλλιεργούν.

Στηρίζουμε ανθρωπιστικά τους ανθρώπους αυτούς που δεν τους αξίζει το πάτωμα της κλειστής για 15 χρόνια αίθουσας ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ αλλά απαιτούμε να κατανεμηθεί σε όλη την Αττική το βάρος της φιλοξενίας αυτής.

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα συναντήσει πλέον την δυναμικη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

“Αν ο υπουργός δεν δεσμευτεί ότι θα κλείσει το Ελληνικό θα έχουμε κινητοποιήσεις”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο ““Καλούμε τον κόσμο να βρίσκεται σε εγρήγορση και ετοιμότητα”

  • 21/03/2016 at 8:52 πμ
    Permalink

    Ετυχε να εχω αυτην την πληροφορία πέρυσι το Μάιο , οποια και κοινοποιησα αμεσως,από Γερμανό Βουλευτή,ότι “ετοιμάζουν εγκλωβισμο των λαθρομεταναστων στο Νότο για υποβάθμιση του και εξαγορά της γης του”.

    είπε καθαρά ,ότι θα “δημιουργησουν” μετανάστες ειδικά για Ιταλία Ισπανία και Ελλάδα.

    Αυτό προφανώς σημαίνει ,κατ’ εμενα ,συνέχεια χτυπημάτων στην οικονομια (επιχειρήσεις….) ,έως εξαθλίωσης και ” Κατασχέσεων “,τουλάχιστον όσων τους ενδιαφέρουν.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.