Ο Άλιμος γιορτάζει την Καθαρά Δευτέρα στο Λόφο Πανί!




Φορέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε για να γιορτάσουμε μαζί την πιο διασκεδαστική Αποκριά την Καθαρά Δευτέρα στον πανέμορφο Λόφο Πανί.
Στις 10:00 οι όμορφες εκδηλώσεις που έχουμε ετοιμάσει για εσάς ξεκινάνε με το εντυπωσιακό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει αποκλειστικά για εμάς οι μοναδικοί Circus Dayz. Εξαιρετικοί καλλιτέχνες τσίρκου όπως ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, κλόουν, ακροβάτες θα μας παρουσιάσουν ένα υπερθέαμα που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους! Το πιο διάσημο Τσίρκο Δρόμου, υπόσχεται να μας παρουσιάσει ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα με ακροβατικό χορό, circus acting, ακροβατικά δρόμου. Ο Λόφος Πανί θα μετατραπεί σε ένα πραγματικό Τσίρκο.
Την σκυτάλη θα πάρει ο γνωστός τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής και η μπάντα του «Ανωτάτη Ζαμπετική» σε ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό πρόγραμμα με γνωστά και αγαπημένα έντεχνα, λαϊκά, ελαφρά, παραδοσιακά, δημοτικά και ρεμπέτικα τραγούδια, για ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι!
Επίσης, θα μοιραστούν σε όσους παραβρεθούν στον Λόφο Πανί δωρεάν φασολάδα, λαγάνες, ελιές, χαλβάς αλλά και χαρταετοί! Επίσης, θα γίνουν τα εγκαίνια των 2 ολοκαίνουργιων Παιδικών Χαρών, του γυμναστηρίου και του πάρκου σκύλων που δημιουργήθηκαν στο Λόφο Πανί και οι εκδηλώσεις θα κλείσουν στο πάρκο του αλευριού, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα παίξουμε όλοι το γνωστό έθιμο αλευρωμουτζουρώματα και να αναβιώσουμε ακόμα ένα κομμάτι του πολιτισμού μας.
Σας περιμένουμε όλους!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.