Στόχος ληστών χρηματαποστολή έξω από το «Ασκληπιείο Βούλας» (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 10.30 έξω από το Ασκληπιείο στη Βούλα, όταν δύο ένοπλοι επιχείρησαν να ληστέψουν χρηματαποστολή που επρόκειτο να εφοδιάσει υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται εντός του νοσοκομείου.

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, που επέβαιναν σε μηχανή, ακολουθούσαν όχημα χρηματαποστολής και την ώρα που αυτό σταμάτησε στην Β’ είσοδο του νοσοκομείου, ο συνοδηγός της μηχανής κατέβηκε και με την απειλή όπλου προσπάθησε να πάρει τη βαλίτσα με τα χρήματα, που προορίζονταν για τον ανεφοδιασμό μηχανήματος ΑΤΜ.
Τότε ο οδηγός του οχήματος της χρηματαποστολής έκανε όπισθεν και έριξε τη μηχανή των δραστών. Ο ένας εκ των δύο πυροβόλησε εναντίον του οδηγού, χωρίς να τον πετύχει, ενώ ο άλλος δράστης προσπάθησε να σπάσει με βαριοπούλα το παρμπρίζ.
Τελικά, οι δύο άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή πεζοί, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.