Παλαιό Φάληρο: Οι βιοκαλλιεργητές δίνουν “Αγάπη με το κιλό”




Επικυρώθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, η συμφωνία μεταξύ του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής και του Δήμου Π.Φαλήρου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο , στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος «ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ», μέσω του οποίου η Αγορά Βιοκαλλιεργητών Π.Φαλήρου θα προσφέρει κάθε Πέμπτη δωρεάν βιολογικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας για τη στήριξη των Δομών του Δήμου που εξυπηρετούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης -Οικονομικών και κοινωνικών δομών Ιωάννης Φωστηρόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής Ιωάννα Βόλη, ο Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής Ηλίας Μαυριάς και η Γραμματέας του Συλλόγου Μαρία Μπαζίμα .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε αμοιβαίο κλίμα κατανόησης και συνεργασίας και συζητήθηκαν πολλά ζητήματα που αφορούν τόσο τις Αγορές Βιοκαλλιεργητών γενικότερα όσο και την Αγορά του Π. Φαλήρου συγκεκριμένα, καθώς τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Αντιδήμαρχο και κατ’ επέκταση το Δήμο για τις συνθήκες και τον τρόπο που λειτουργούν οι Αγορές Βιοκαλλιεργητών, ενώ συζητήθηκε και η υπό ψήφιση τροπολογία για τις Αγορές Παραγωγών του ν.4235/2014.

Ο Aντιδήμαρχος μετέφερε στους εκπροσώπους του ΣΥ.Β.A.Α. το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη για τη λειτουργία της αγοράς που κερδίζει διαρκώς την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας του ΣΥ.Β.Α.Α. με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου και εκμεταλλευόμενοι το χορηγικό πρόγραμμα «Αγάπη με το Κιλό», ο Αντιδήμαρχος και το ΔΣ του ΣΥ.Β.Α.Α. συμφώνησαν να ξεκινήσει άμεσα το χορηγικό πρόγραμμα προγράμματος της Αγοράς του Π. Φαλήρου προς τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, καθώς και να πραγματοποιηθούν και μια σειρά από ενέργειες-εκδηλώσεις ανοίγματος των Βιοκαλλιεργητών προς τους δημότες του Παλαιού Φαλήρου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.