Χρήστο «έφυγες» νωρίς




vlaxos

Είναι από αυτές τις ειδήσεις που δεν μπορείς να πιστέψεις… Σήμερα το πρωί η καρδιά του Χρήστου Βλάχου τον πρόδωσε.

Ο Χρήστος Βλάχος ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που πρόσφερε πάρα πολλά για τους συνανθρώπους του και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Ασχολήθηκε με τα κοινά στον Δήμο μας. Από το 2007 επί δημαρχίας Χρήστου Κορτζίδη υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ελληνικού, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης και από το 2011 στον ενιαίο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολη. Από το 2012 υπήρξε αντιδήμαρχος Παιδείας. Έτρεφε αμέριστη αγάπη για τα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις.

Από το 2003 ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις “Η ΠΙΣΤΗ” πάλευε καθημερινά για τα δικαιώματα αυτών των παιδιών και των γονιών τους. Συνέβαλε ενεργά στην δημιουργία ομάδων ψυχολογικής στήριξης των γονιών σε 24ωρη βάση, στην αδιάκοπη φροντίδα για την αποτελεσματική λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων, στην οργάνωση ομάδας αιμοδοσίας μέσω του Συλλόγου η “ΠΙΣΤΗ”. Όλοι τον θυμόμαστε για τον συνεχή αγώνα του να ευαισθητοποιήσει, ώστε να γίνουν πολλοί αιμοδότες, δότες αιμοπεταλίων και ιδιαίτερα του μυελού των οστών.

vlaxos

Ο Χρήστος Βλάχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο 6ο εξατάξιο Γυμνάσιο Αθηνών.Ύστερα ακολούθησε σπουδές Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού Αεροσκαφών με εξειδίκευση στα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά αεροσκαφών. Εργάστηκε από το 1964 σε διάφορες δουλειές και το 1967 προσελήφθη στο Εργοστάσιο Αεροσκαφών (ΚΕΑ).Το 1976 προσελήφθη στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως τεχνικός αεροσκαφών όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 1999 με μετεκπαιδεύσεις στη Βρετανία, στη Γαλλία και στην Αμερική επί των συστημάτων των αεροσκαφών με πολλούς επαίνους και εύφημες μνείες. Αργότερα, στην Ολυμπιακή Αεροπορία έλαβε όλα τα πτυχία της εταιρείας για όλα τα αεροσκάφη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η κηδεία του Χρήστου Βλάχου θα γίνει το Σάββατο 28 Μαΐου στις 12:00, στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης Σωτήρα στα Σούρμενα

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης – Χρήστος Κορτζίδης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Χρήστο «έφυγες» νωρίς

  • 27/05/2016 at 6:19 μμ
    Permalink

    Φίλε μου Χρήστο, οι άγγελοι σου, τα παιδιά σου θα σε περιμένουν αύριο στον παράδεισο. Καλό ταξίδι…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.