Ο Άλιμος αποχαιρετά τον Μάριο Δελεβάντε




deleva

Αύριο Τρίτη στις 15:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα θα γίνει η κηδεία του Μάριου Δελεβάντε, που “έφυγε” το απόγευμα της Κυριακής. Τον Μάριο θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, όλοι οι αθλητές της Α΄ομάδας του Α.Ο.Τ Αλίμου.

Η οικογένειά του αντί στεφάνων επιθυμεί να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε έκτακτο διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/5 αμέσως μετά τον αγώνα Τράχωνες-ΟΦΗ και το δυσάρεστο άκουσμα της αναγγελίας του θανάτου του αγαπημένου φίλου και εξέχοντος μέλους του Συλλόγου μας Μάριου Δελεβάντε, αποφασίστηκαν τα εξής:

Επίσημη επίδοση συλλυπητηρίων  στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  • Αναβολή της προπόνησης της Α΄ομάδας την Τρίτη 17/5
  • Παρουσία μελών του ΔΣ και προπονητών του Συλλόγου στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15:30 στο Κοιμητήριο του Βύρωνα.
  • Παρουσία στη νεκρώσιμη ακολουθία όλων των αθλητών της Α΄ομάδας, οι οποίοι θα παρίστανται με στολή εξόδου εις ένδειξη τιμής στον εκλιπόντα.
  • Αντί στεφάνου και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας θα κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής, σε ηλικία 60 ετών ο γνωστός Αλιμιώτης και στέλεχος επί σειρά ετών της διοίκησης του Α.Ο.Τ Αλίμου, Μάριος Δελεβάντε

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.