Aυτά είναι τα έργα του αρχιτέκτονα Νόρμαν Φόστερ που θα μεταμορφώσει το Ελληνικό σε… Μονακό (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




normankolaz

Ο πολυβραβευμένος, παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας  Νόρμαν Φόστερ γνωστός και ως «Βαρώνος Φόστερ της όχθης του Τάμεση» έχει αναλάβει να σχεδιάσει το μάστερ πλαν για την αξιοποίηση του Ελληνικού για λογαριασμό της Lamda Development του Ομίλου Λάτση.

Ανάμεσα στα έργα του 81χρονου αρχιτέκτονα ο οποίος έχει αποσπάσει περισσότερες από 580 διακρίσεις διεθνώς, συγκαταλέγεται το κτίριο Γκέρκιν στο Λονδίνο, το διασημότερό του κτίριο, ένας ουρανοξύστης 40 ορόφων που θεωρείται ένα από τα θαύματα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Για αυτό του το έργο κέρδισε το βραβείο Stirling, το Νόμπελ της αρχιτεκτονικής για το μοναδικό του design.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: thetoc.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.