Aποκλειστικό: Σε σεσημασμένο για ναρκωτικά ανήκει το πτώμα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης




ptomakolaz

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση του φρικιαστικού εγκλήματος με το απανθρακωμένο πτώμα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notia.gr τα ονόματα που αναγράφονται στα τατουάζ του  πτώματος, είναι Στέλιος Τσαγανός και Σταύρος Παγίδας. Και οι δύο είναι έμποροι στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Πριν από 10 χρόνια δούλευε μαζί τους κάποιος Αντώνης, ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος είχε κάνει και φυλακή για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πηγή του notia.gr που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις οι δυο έμποροι τον είχαν βοηθήσει πολύ και για να τους το ανταποδώσει έγραψε σε τατουάζ τα ονόματά τους.

Το τελευταίο διάστημα το θύμα δούλευε σε ψαράδικο στην Καλλιθέα αλλά είχε εξαφανιστεί εδώ και μια βδομάδα από τη δουλειά.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έχει να κάνει με υπόθεση ναρκωτικών.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αύριο από την ΕΛ.ΑΣ.

Γιώργος Φρίμης – notia.gr

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες από τα τατουάζ του άγνωστου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος, στις  15 Ιουνίου σε χωμάτινο δρόμο στην περιοχή Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, πρόκειται για λευκό άνδρα ύψους 1,70-1,80μ, κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 35-45 ετών. Επιπλέον το θύμα είχε στο σώμα του την ακόλουθη δερματοστιξία (τατουάζ):

1. Στο δεξί αντιβράχιο, μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

tatou1

2. Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα, τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

tatou2

3. Στον δεξιό βραχίονα, ένα χελιδόνι και τη λέξη «ΜΑΝΑ»

tatou3

4. Στον αριστερό βραχίονα, μία γυναικεία μορφή

tatou4

5. Στο αριστερό αντιβράχιο, ένα γυναικείο πρόσωπο

taou5

6. Στον αριστερό δείκτη, τον αριθμό «69»

tatou6

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητα του θύματος και του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476226, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.