Κονδύλης – Παπανικολάου: Γιατί ζήτησαν να αναβληθεί η σύσκεψη στο Μαξίμου για το Ελληνικό




kondylispapanikolaou-580x398

Οι δήμαρχοι Αλίμου, Ανδρέας Κονδυλης και Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ζήτησαν να αναβληθεί η σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο δήμαρχοι ήθελαν να ενημερωθούν αναλυτικά για το περιεχόμενο του Μνημονίου Συναντίληψης (MoU) μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της Lamda Developmentγια την επικαιροποίηση της σύμβασης αγοραπωλησίας του 100% των μετοχών της «Ελληνικό ΑΕ», ώστε να θέσουν στο τραπέζι τα αντισταθμιστικά οφέλη που ζητούν για τους δήμους τους.

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Τρίτη, θα συμμετέχουν ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Σήμερα το πρωί με παρέμβασή του στην εκπομπή “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” του ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Αλίμου, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της κυβέρνησης να υπογράψει άρον-άρον την σύμβαση χωρίς να έχει γίνει διαβούλευση με τους δημάρχους, όπως τους είχαν υποσχεθεί. Ο δήμαρχος Αλίμου ζήτησε την εξασφάλιση θέσεων εργασίας και τη συμμετοχή των δήμων στο φορέα που θα διαχειρίζεται το μητροπολιτικό πάρκο και τα σκουπίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έπεσαν οι υπογραφές για το Ελληνικό – Τι αλλάζει έναντι της αρχικής σύμβασης πώλησης

Πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ: “Τα επόμενα χρόνια θα υλοποιείται στην Αττική το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης”

Lamda Development για Ελληνικό: 70.000 θέσεις εργασίας στην πλήρη ανάπτυξη του έργου

“Δυναμίτη” στο Ελληνικό βάζουν Κονδύλης και Παπανικολάου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.