Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατάλειψε τον Dj Andre




triparolis

Παραδόθηκε χτες το πρωί με το δικηγόρο του στο Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού, ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατάλειψε τον 42χρονο Dj Ανδρέα Τριπαρόλη.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 5 το πρωί της περασμένης Κυριακής, στη διασταύρωση της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου με την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου. 

Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε αφήνοντας αβοήθητο τον 42χρονο Dj, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού είδαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που βρίσκονται κοντά στο σημείο που έγινε το τροχαίο και βρήκαν τη μάρκα του αυτοκινήτου. Η σύλληψη του οδηγού ήταν θέμα χρόνου. Δυστυχώς, ο Ανδρέας Τριπαρόλης, δεν φορούσε κράνος. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16:30 στο νεκροταφείο της Δάφνης.

(Ρεπορτάζ: Έφη Κυριάκου)

Η αδελφή του Στέλλα έγραψε στη σελίδα της στο facebook:

Την Κυριακή το ξημέρωμα ένα παλικάρι ήταν σταματημένο σε ένα φανάρι κάπου στην Αγίου Δημητρίου κοντά στο σπίτι του. Ένας δολοφόνος αποφάσισε να παραβιάσει ένα STOP να πέσει επάνω του και να τον εγκαταλείψει αιμόφυρτο στον δρόμο. Ένα τυχαίο τραγικό συμβάν, αυτά από τα οποία είμαστε συνηθισμένοι στη χώρα που ζούμε.

Μόνο που αυτό το παλικάρι ήταν ο γιός της Σούλας, ο άντρας της Γιούλας, ο θείος της Έλλης και της Μαρίσας, ο γαμπρός του Θοδωρή, ο αδελφός του Μάριου και της Στέλλας και φίλος πολλών πολλών ανθρώπων, περισσότερων από όσους θα μπορούσε να ευχηθεί ο μέσος άνθρωπος, και τον έλεγαν ΑΝΤΡΕΑ!
Γράφω για τον αδελφό μου σε παρελθοντικό χρόνο και δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω ότι δεν θα με ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο να μου πει: Που ‘σαι ρε αδέρφι; Εγώ εδώ είμαι αδέρφι, εσύ έφυγες! Εσύ έφυγες και μας άφησες να ζούμε με το πόνο του χαμού σου.
Μέσα στη ζάλη και στη θολούρα από τα χάπια άκουσα κάποιον να λέει “Άτυχο αυτό το παιδί!” Ο Αντρέας δεν ήταν άτυχος φίλε! Ο αδερφός μου ήταν ένα πολύ πολύ τυχερό παιδί πού αγαπήθηκε πολύ, που αγάπησε πολύ, που σκόρπισε γέλιο στους γύρω του και έζησε τη ζωή στο έπακρο! Εμείς είμαστε οι άτυχοι που καταδικαστήκαμε σε μιά ζωή χωρίς το χαμόγελό του.
Το πανέμορφο λατρεμένο μας γελαστό μας αγόρι θα πάμε Αύριο ΤΡΙΤΗ 27/9 και ώρα 16:30 δίπλα στον πατέρα του στο κοιμητήριο της Δάφνης. Ανήμερα των γενεθλίων της μάνας του. Κι εδώ θα σταματήσω. Δεν υπάρχουν άλλα λόγια. Δάκρυα…..αυτά θα κυλάνε μια ζωή.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.