243.360 ευρώ από το ΕΣΠΑ για τις κοινωνικές δομές




logonew

Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, οι υπηρεσίες του δήμου μετά από μεθοδευμένες ενέργειες εξασφάλισαν από το ΕΣΠΑ 243.360 ευρώ για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών.

Ο Δήμος εδώ και 2 χρόνια λειτουργεί τις κοινωνικές του δομές (Κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικά ιατρεία κα.) με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από τους δημότες, αποκλειστικά με εθελοντές, αποφεύγοντας την λύση των ΜΚΟ, πρακτική που εφαρμόζουν πολλοί δήμοι για τα κοινωνικά τους προγράμματα.Με μέθοδο, οργάνωση και φιλότιμο ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης έχει καταφέρει να παρέχει υψηλού επιπέδου κοινωνικές υπηρεσίες στους δημότες του.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε σχετικά:
Με την Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο δήμος θα ενισχυθούν σημαντικά οι κοινωνικές μας δομές. Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς να αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες που θα ανακουφίζουν τους συμπολίτες μας στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάει η χώρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά την Περιφερειάρχη κα. Δούρου για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε έως τώρα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.