Δωρεάν μαθήματα Νορβηγικών από το δήμο Ηλιούπολης




 

norni

Ο  «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», εμπλουτίζει  τον κύκλο δωρεάν μαθημάτων ξένων γλωσσών που πραγματοποιείται με την αρωγή εθελοντών συμπολιτών μας- προσφέροντας μαθήματα νορβηγικών.

Το μαθήματα απευθύνονται  σε άτομα άνω των 18 ετών και στόχο έχουν να φέρουν τους συμμετέχοντες σε επαφή με την κουλτούρα των σκανδιναβικών χωρών και να τους παρέχουν τις βασικές γνώσεις της νορβηγικής αλλά και ευρύτερα της σκανδιναβικής γλώσσας, καθώς τα νορβηγικά «συγγενεύουν» έντονα  τόσο με τα δανέζικα –από τα οποία και προέρχονται- όσο και με τα σουηδικά.

Το Τμήμα Νορβηγικής Γλώσσας, θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 18:00-19:30, χάρη στην πρωτοβουλία και προσφορά του κου Βασίλη Δασκαλάκη, γνώστη των σκανδιναβικών γλωσσών, ο οποίος έζησε και εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Όσλο αλλά και στη Στοκχόλμη, υπηρετώντας στις Πρεσβείες της χώρας μας.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 και θα πραγματοποιούνται στο «Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος» (Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου 1, στο 2ο όροφο).

Δηλώσεις συμμετοχής: Τετάρτη 19 έως και Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης  (κτήριο ΟΤΕ – Νικομάχου 18),από 10:00 έως 14:00.

Όροι συμμετοχής:

  • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.
  • Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μπορεί να επικοινωνεί ο καθηγητής μαζί τους.
  • Επίσης, όσοι δεν εμφανιστούν στα δύο πρώτα μαθήματα ή απουσιάσουν σε 4 μαθήματα συνολικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα χάσουν τη θέση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699.

………………………………………………………………………
Διευκρινίζεται ότι ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» δεν είναι εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών για να εξασφαλίζει διδασκαλία κατά τάξεις και επίπεδα ή προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.