Η ανάρτηση της Μαρίας Νερούτσου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων




neroutsoukolaz

Μια ανάρτηση στο facebook της περιφερειακής συμβούλου Νότιου Τομέα Αττικής, Μαρίας Νερούτσου, άναψε φωτιές στο διαδίκτυο και δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις, ακόμη και μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση είχε ως στόχο την περιφερειακή σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα και παρέπεμπε σε δημοσίευμα ακροδεξιού site, σύμφωνα με το οποίο ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίσκεται πίσω από πολλές ΜΚΟ. Μετά τα δεκάδες επικριτικά σχόλια, η Μαρία Νερούτσου που ανήκει στην παράταξη της Ρένας Δούρου, κατέβασε την ανάρτηση και έγραψε:

“Πολύ κακό για μια ανάρτηση,σχετικά με τις ΜΚΟ, της οποίας μόλις αντιλήφθηκα την προέλευση και το ανυπόστατο του περιεχομένου της, έσπευσα να κατεβάσω.Οι επίδοξοι χωροφύλακες του Διαδικτύου και οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της ηθικής μπορούν να ξαναβάλουν τα σπαθιά τους στα θηκάρια τους”

Ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Χρήστος Καπάταης, έγραψε:

Kapatais ChristosΤο << άρθρο>> που αναδημοσίευσες είναι προβοκατόρικο. Είμαι σίγουρος ότι δεν το γνώριζες και δεν σε εκφράζει.
Θέση για την ανάρτηση της Μαρίας Νερούτσου, πήρε και η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, η οποία προέτρεψε τη Νερούτσου να κατεβάσει την “κατάπτυστη ανάρτηση”.
kokolaz

Δέσποινα Κουτσούμπα

“Η κα Νερουτσου, που βλέπετε εδώ, είναι μελος του ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακή σύμβουλος εκλεγμένη με την παράταξη της Ρ. Δούρου.
Η κα Νερουτσου αναπαράγει ένα “δημοσίευμα” που έχει ξεκινήσει από τον Στοχο και τα σαιτ της Χρυσης Αυγης. Στο δημοσίευμα αναφέρονται ως επιδοτούμενες ΜΚΟ τα εξης: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΕΚ, Κυριακατικο Σχολείο Μεταναστων, Κίνηση ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή, ΕΛΜΕ Ευβοιας (!!).
Σχολιαστές της επισημαίνουν ότι το άρθρο είναι αβάσιμο κι ότι έχει ξεκινήσει από τη φασιστοφυλλαδα Στόχος. Η κα Νερουτσου επιμένει.
Η κα Νερουτσου απλώς αποδεικνύει ότι το κατσικωμα στην εξουσία δεν έρχεται ποτέ μόνο του. Έρχεται μαζί με τον φασισμό, τη συκοφαντία, τον γκαιμπελισμο.
Η κα Νερουτσου δεν διαφέρει πλέον από τη Χριστίνα Σιδερη της ΝΔ, ουτε από τον Τζημερο. Αντιθέτως, είναι χειροτερη: Γιατί τα λέει αυτά, ενώ μέχρι πριν από δύο χρόνια το κόμμα της καλούσε στις γιορτές του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών. Μπορεί να παρέστη και η ίδια σε κάποια από αυτές, γιατί τότε “αυτή ήταν η γραμμή για να ανελθεις”. Τώρα η γραμμή άλλαξε, οπότε ξερνά φασιστικό οχετό, με την ιδια ευκολία που πριν θα σε ελεγε “σύντροφο”.
Πείτε μου κάτι ακόμη για το δικαίωμα του Τσίπρα και των χειροκροτητων του να μιλάνε εξ ονόματος των νεκρών της Καισαριανής!
ΥΓ. Το κονδύλι για τις τουαλέτες στις λαϊκές ήταν 1,5 εκ. Μισό εκατομμύριο παραπάνω από τα κουπόνια για αγορές στη λαϊκη σε άπορες οικογένειες. Ο Γκαιμπελς θα νιωθε αποτυχημένος αν σας ειχε γνωρίσει..”

Τωρα ειδα οτι αναφερει μέσα ως ΜΚΟ και το Φόρουμ και την Επιτροπή Δικαιωματων του ΣΥΡΙΖΑ! Έκπτωση εγκεφαλικών κυττάρων..

Stathis Kolyvas Κυρία μου, μιας και είστε στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος και δημόσιο πρόσωπο να τριπλοτσεκάρετε αυτά που ανεβάζετε στο τοίχο σας και όχι να ειρωνεύεστε τους ”επίδοξους χωροφύλακες” και να αντεπιτίθεστε με τέτοιο ύφος. Το ατυχέστατο δημοσίευμα που αναρτήσατε έσπευσαν να το αναρτήσουν και άλλα άτομα του κόμματος σας…
Δέσποινα Κουτσούμπα Όταν λες “αμεσως” εννοεις 24 ώρες μετά και Αφού αναγκάστηκαν να σου γράψουν ακόμη και μελη της ΠΓ του κόμματος σου; Γιατί από χτες ειδοποιηθηκες από τους σχολιαστές τι σόι δημοσίευμα ήταν αυτό, αλλά επεμεινες να το υποστηρίζεις!
George Kyriakos Δεν κάνατε απλώς μία ανάρτηση. Χρησιμοποιήσατε ένα ψευδές και συκοφαντικο δημοσίευμα ακροδεξιάς υφής και προελευσης για να ασκησετε κάποια γελοία κριτική στην κ. Κουτσουμπα, και να συκοφαντήσετε παράλληλα το έργο όσων ασχολούνται με τα δικαιώματα σε αυτή τη χώρα. Μία
ειλικρινής συγγνώμη δε θα έβλαπτε. Εκτός αν προτιμάτε να αντιμετωπίζεστε ως έχουσα το ακαταλογιστο, και δεν αντιλαμβάνεστε ούτε τι γράφετε ούτε τι διαβάζετε.
Νίκα Χαρά Κυρία Νερούτσου ως πρόεδρος της ΕΛΜΕ Εύβοιας και άμεσα θιγόμενη από το περιεχόμενο της δημοσίευσής σας σας ενημερώνω ότι στο αυριανό Δ.Σ. θα συζητήσουμε το θέμα και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες. Θα έπρεπε να είστε λίγο πιο προσεκτική όταν αναπαραγάγετε “ανυπόστατα” και “υπόπτου” προέλευσης δημοσιεύματα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.